Peelings

Een chemische peeling is een behandeling met een vloeistof oplossing die bestaat uit natuurlijke zuren. Peelings zorgen voor een duidelijke verbetering van de algehele huidconditie, met stimulering van celvernieuwing en verwijdering van dode huidcellen. De huid wordt egaler, pigmentvlekken worden verminderd, poriën worden minder zichtbaar en de huid zal zich vernieuwen en verjongen. Er bestaan verschillende soorten zuren met allemaal andere eigenschappen. Hierdoor kunnen we elke behandeling geheel aanpassen op uw huid. Tijdens de behandeling zal de behandelaar de geschikte peeling voor uw huid bepalen.

Online afspraak maken

Via ons online boekingssysteem kunt u eenvoudig een afspraak inboeken voor uw afspraak.

Indien u graag langs wilt komen voor een consult en direct behandeld wilt worden, dan kunt u direct een behandeling inboeken.

Voor groepsafspraken of combinatie afspraken kunt u telefonisch contact met ons opnemen of mailen naar [email protected]

Adviesgesprek met de arts

Voorafgaand aan alle behandelingen wordt er eerst een consult ingepland. Tijdens het consult wordt er door de arts geluisterd naar uw wensen en gekeken naar de mogelijkheden om dit doel te bereiken. De arts zal u goed informeren over de voor- en nazorg en over het resultaat wat u kunt verwachten, welke risico’s er eventueel zijn en het herstel van de gekozen behandeling.

De behandeling

Op het moment dat u ervoor heeft gekozen om een behandeling bij ons te ondergaan dan vragen wij u voorafgaand aan de behandeling een medische vragenlijst in te vullen en een behandelovereenkomst te tekenen. Gebruikt u veel medicatie? Neem dan uw medicatielijst mee naar uw afspraak.

Voor uw medische dossier zullen er zowel voor de behandeling als na de behandeling foto’s van u genomen worden voor uw medisch dossier. In sommige gevallen wordt de huid plaatselijk verdoofd met een verdovende crème of een verdovingsvloeistof voorafgaand aan de behandeling.

Nazorg

Na afloop van de behandeling ontvangt u per e-mail een nazorgformulier. U hoeft niet in de kliniek te blijven en kunt direct naar huis. Het komt vaak voor dat de huid na de behandeling rood en gezwollen is en soms kan er sprake zijn van blauw plekjes. Deze bijwerkingen zullen vanzelf weer verdwijnen. Het is belangrijk dat u het behandelde gebied, indien geadviseerd, goed koelt met de coolpack die u van ons heeft gekregen. Mocht u erg last hebben van blauwe plekken, dan adviseren wij om Arnica crème aan te brengen op het behandelde gebied.

Het wordt de eerste 4 uur na de behandeling afgeraden om make-up aanbrengt op de behandelde gebieden. Ook wordt het afgeraden om tot een week na de behandeling zich bloot te stellen aan intense warmte (zon, sauna en zonnebank). Wij raden het af om gedurende twee weken na de behandeling een gezichtsbehandeling te ondergaan. Na twee weken kunt u het eindresultaat beoordelen van de behandeling.

Mocht u vragen hebben over uw herstel neem dan gerust contact met ons op.

Risico's

De kans op complicaties is zeer klein. Zoals bij elke ingreep is er een klein risico op infectie of allergie.

Indicaties

  • Acné en restacné
  • Huidverjonging
  • Verminderde huidkwaliteit
  • Hyperpigmentatie
  • Rosacea
  • Droge huid
  • Rimpels en fijne lijntjes

De behandeling

Het aantal benodigde behandelingen hangt af van de conditie van de huid. Vaak zijn er 3 tot 6 behandelingen nodig met een tussenpose van 2-4 weken voor het gewenste resultaat.

Is de behandeling gevoelig?

Over het algemeen is de behandeling goed te verdragen. De behandeling voelt aan als kleine prikjes in de huid en is niet pijnlijk.

Nazorg

Het is belangrijk om de huid na de behandeling goed te ondersteunen met speciale, op de behandelde huid afgestemde producten. Op deze manier wordt het herstel van de huid gestimuleerd. Voor de eerste 24 uur mag alleen de Skinfuse LIFT HG aangebracht worden. De volgende 24 uur mag de Skinfuse RESCUE crème naar behoefte aangebracht worden. Deze crème helpt de huid te kalmeren, verzachten en herstellen. Beide producten krijgt u mee na de producten.

Maak nu een afspraak!

Kosteloos en vrijblijvend consult
Hoogste kwaliteit
Geen lange wachttijden

Wij werken met veilige
A-merk producten

Afspraak maken

of bel 020 - 2443758

of bekijk onze tarieven