Sculptra/Lanluma

Sculptra/Lanluma is een 100% biologisch afbreekbaar polymelkzuur verwerkt in hydrogel. Het product heeft zichzelf de afgelopen 25 jaar in Amerika al bewezen en is dan ook FDA-approved. Het product is geschikt voor het gezicht en voor het lichaam. Het kan ingezet worden tegen cellulitis, hipdips, onderhuidse oneffenheden na chirurgische ingrepen en waar het met name beroemd om is geworden: het geven van volume aan de billen. Zo wordt een kostbare chirurgische ingreep om de billen op te vullen voorkomen.

Een bijkomend voordeel is dat de dagelijkse werkzaamheden direct voortgezet kunnen worden en de kans op complicaties veel kleiner is. Sculptra/Lanluma wordt volledig door het lichaam opgenomen en verdwijnt uiteindelijk geheel uit het lichaam. Met kleine dunne injectienaaldjes brengt de behandelend arts de Sculptra-oplossing net onder de huid aan. Omdat het inbrengen van het naaldje in de huid op sommige plaatsen gevoelig kan zijn, gebruikt de arts vaak een combinatie van Sculptra/Lanluma met een plaatselijke verdoving.

Een lichte zwelling is in de eerste uren na de behandeling normaal. Direct na de behandeling is het volumeherstellende effect van Sculptra/Lanluma zichtbaar. Na de eerste twee weken neemt dat effect weer wat af, omdat het polymelkzuur zich verspreidt in de huid. Daarna gaat het nieuwe collageen zich vormen.

Het duurt enkele maanden voordat het uiteindelijke resultaat zichtbaar wordt. Het effect van Sculptra-behandelingen is duurzaam. Twee tot vier jaar is het effect zichtbaar. Sculptra/Lanluma is na twee jaar volledig door lichaamseigen collageen vervangen.

Online afspraak maken

Via ons online boekingssysteem kunt u eenvoudig een afspraak inboeken voor uw afspraak.

Indien u graag langs wilt komen voor een consult en direct behandeld wilt worden, dan kunt u direct een behandeling inboeken.

Voor groepsafspraken of combinatie afspraken kunt u telefonisch contact met ons opnemen of mailen naar [email protected]

Adviesgesprek met de arts

Voorafgaand aan alle behandelingen wordt er eerst een consult ingepland. Tijdens het consult wordt er door de arts geluisterd naar uw wensen en gekeken naar de mogelijkheden om dit doel te bereiken. De arts zal u goed informeren over de voor- en nazorg en over het resultaat wat u kunt verwachten, welke risico’s er eventueel zijn en het herstel van de gekozen behandeling.

De behandeling

Op het moment dat u ervoor heeft gekozen om een behandeling bij ons te ondergaan dan vragen wij u voorafgaand aan de behandeling een medische vragenlijst in te vullen en een behandelovereenkomst te tekenen. Gebruikt u veel medicatie? Neem dan uw medicatielijst mee naar uw afspraak.

Voor uw medische dossier zullen er zowel voor de behandeling als na de behandeling foto’s van u genomen worden voor uw medisch dossier. In sommige gevallen wordt de huid plaatselijk verdoofd met een verdovende crème of een verdovingsvloeistof voorafgaand aan de behandeling.

Nazorg

Na afloop van de behandeling ontvangt u per e-mail een nazorgformulier. U hoeft niet in de kliniek te blijven en kunt direct naar huis. Het komt vaak voor dat de huid na de behandeling rood en gezwollen is en soms kan er sprake zijn van blauw plekjes. Deze bijwerkingen zullen vanzelf weer verdwijnen. Het is belangrijk dat u het behandelde gebied, indien geadviseerd, goed koelt met de coolpack die u van ons heeft gekregen. Mocht u erg last hebben van blauwe plekken, dan adviseren wij om Arnica crème aan te brengen op het behandelde gebied.

Het wordt de eerste 4 uur na de behandeling afgeraden om make-up aanbrengt op de behandelde gebieden. Ook wordt het afgeraden om tot een week na de behandeling zich bloot te stellen aan intense warmte (zon, sauna en zonnebank). Wij raden het af om gedurende twee weken na de behandeling een gezichtsbehandeling te ondergaan. Na twee weken kunt u het eindresultaat beoordelen van de behandeling.

Mocht u vragen hebben over uw herstel neem dan gerust contact met ons op.

Risico's

De kans op complicaties is zeer klein. Zoals bij elke ingreep is er een klein risico op infectie of allergie.

Sculptra/Lanluma bilvergroting met bilfillers

De Sculptra/Lanluma bilvergroting is een behandeling die steeds meer toeneemt in populariteit. Tegenwoordig zijn grote, ronde billen volgens velen de norm in het huidige schoonheidsideaal. Echter is een chirurgische bilvergroting niet voor iedereen weggelegd en ook lang niet iedereen heeft de tijd om heel hard voor zijn of haar billen te werken in de sportschool. Bij Xavier Clinics begrijpen wij de behoefte aan grote én goedgevormde billen. Daarom helpen wij je aan grotere billen dankzij de cosmetische bilvergroting behandeling; de Sculptra/Lanluma bilvergroting. Dus droom jij van volumineuze billen? Dan is de Sculptra/Lanluma bilvergroting bij Xavier Clinics zeker iets voor jou! Lees verder, want we vertellen je álles over wat de behandeling inhoudt!

Sculptra/Lanluma bilvergroting kan zonder een chirurgische ingreep

Nu is er natuurlijk al langere tijd een permanente oplossing op de markt waarbij de billen door middel van een chirurgische ingreep met implantaten groter worden gemaakt. We hebben het hier over een operatie die risico´s met zich mee brengt. Naast de gezondheidsrisico´s die verbonden zijn aan een operatie hangt er ook een behoorlijk kostenplaatje aan vast. Hierdoor zijn bilimplantaten, maar voor een kleine groep een realistische optie op het gebied van bilvergroting.

Daarnaast moet je ook rekening houden met de hersteltijd na de operatie. Het is bijvoorbeeld niet mogelijk om na een chirurgische ingreep direct weer deel te nemen aan het verkeer of om weer aan het werk te gaan. Houdt daarom altijd goed rekening met de tijd voor herstel en vergeet geen hulp in te schakelen voor de herstelperiode.

Bilvergroting met de Sculptra/Lanluma bilfiller behandeling

Gelukkig staat de markt voor Sculptra/Lanluma bilvergrotingen niet stil en is er een nieuwe mogelijkheid voor iedereen die grotere billen wil; de Sculptra/Lanluma bilvergroting. Bij deze behandeling wordt er met kleine naaldjes Sculptra/Lanluma in de billen geïnjecteerd. Sculptra/Lanluma is een melkzuur dat gebaseerd is op een natuurlijk stofje dat het lichaam ook zelf aanmaakt, maar dan in minder grote hoeveelheden. Het product bestaat uit een biocompatibel synthetisch polymeer welke biologisch afbreekbaar is en vrij van dierlijke producten.

De Sculptra/Lanluma filler zorgt ervoor dat het volume van de billen direct toeneemt waardoor de billen er ronder uit gaan zien. Daarnaast is het bij de meeste personen mogelijk om de contouren van de billen te vormen. Dit kan echter per persoon verschillen en zal vooraf met de cosmetisch arts worden besproken.

Bij de Sculptra/Lanluma behandeling komen er geen operaties aan te pas en wordt de huid niet opengesneden. De behandeling kan in principe bij iedereen uitgevoerd worden, je lichaam hoeft niet in “shape” te zijn en het is niet nodig om een bepaald dieet te volgen. De Sculptra/Lanluma bilvergroting is dus gemakkelijk en daarmee toegankelijk voor een breed publiek. Houdt er wel rekening mee dat de Sculptra/Lanluma behandeling wordt afgeraden voor zwangere vrouwen en mensen met een allergie voor de bestanddelen van de injectie. In het tweede geval zal een arts van Xavier Clinics dit altijd bij je nagaan.

Sculptra/Lanluma behandeling voor een gladde huid of na een brazilian butt lift

Mooie bijkomstigheid: de Sculptra/Lanluma behandeling zorgt er ook voor dat de collageen aanmaak in het lichaam wordt gestimuleerd, waardoor de huid gladder wordt. Deze behandeling bij Xavier Clinics in Amsterdam is daarom een uitstekende uitkomst voor mensen met cellulitis. De aanmaak van collageen heeft iets meer tijd nodig, het beste resultaat wordt ongeveer na 3-6 maanden waargenomen. Ook na het ondergaan van een brazilian butt lift behandeling kan de Sculptra/Lanluma behandeling een uitkomst bieden. Door de injecties is het mogelijk om de nieuwe vorm van de billen extra te finetunen wat voor een nóg beter resultaat zorgt!

De Sculptra/Lanluma behandeling

Na het kennismakingsconsult is het tijd voor de uitvoering van de Sculptra/Lanluma behandeling. Eerst zal het oppervlak van de billen worden schoongemaakt en grondig worden gedesinfecteerd. Daarna wordt er bepaald waar de Sculptra/Lanluma precies wordt geïnjecteerd en worden de puntjes op de billen gemarkeerd. Hierna is het mogelijk een plaatselijke verdoving te krijgen, zodat je tijdens de behandeling vrijwel geen pijn van de injecties zult voelen. Vervolgens is het tijd voor de cosmetische arts om de Sculptra/Lanluma te injecteren in de diepere lagen van de huid.

Als alle vloeistof in de billen is geïnjecteerd, worden de billen gemasseerd zodat de Sculptra/Lanluma goed verspreid wordt en er geen bobbels ontstaan. Na ongeveer een uur zit je behandeling er volledig op en ben je klaar om met prachtige billen naar huis te gaan.

Nazorg en herstel na de Sculptra/Lanluma bilvergroting

Het fijne van een Sculptra/Lanluma bilvergroting bij Xavier Clinics is dat er vrijwel geen hersteltijd is. Na de behandeling kunnen de billen een beetje opgezwollen voelen en soms een beetje pijnlijk zijn. Dit effect zal echter maximaal een paar dagen aanhouden en de pijn zal minimaal zijn. Het is mogelijk om eventueel pijnstillers in te nemen. Daarnaast raden we aan om de eerste vijf dagen de billen vijf keer per dag voor vijf minuten te masseren.

Aangezien er bij de Sculptra/Lanluma behandeling niet wordt gesneden en je niet onder narcose gaat, is het niet nodig om thuis te herstellen. Je kan gelijk weer aan het werk gaan en autorijden. Daarmee ben je niet afhankelijk van een persoonlijke verzorger uit je omgeving. Wel raden we af om de eerste dagen na de behandeling naar de sauna te gaan en de huid bloot te stellen aan UV-straling. Ook wordt het afgeraden om intensief te sporten direct na de behandeling.

Resultaten van de Sculptra/Lanluma bilvergroting met bilfillers

Het volume-effect na de Sculptra/Lanluma behandeling is na een aantal maanden waarneembaar en blijft voor circa 2-4 jaar lang zichtbaar. Afhankelijk van het gewenste resulaat wordt samen met de cosmetisch arts bepaald hoeveel behandelingen nodig zijn om het gewenste effect te verkrijgen.

Het is ook mogelijk ervoor te kiezen om eerst een minimale hoeveelheid Sculptra/Lanluma bilfiller te laten injecteren en te kijken hoe het resultaat is, en daarna eventueel bij te laten injecteren indien er meer volume wordt gewenst. Het gladde huid effect is het beste waarneembaar na een aantal maanden na het uitvoeren van de Sculptra/Lanluma behandeling en blijft daarna nog ongeveer 2-4 jaar zichtbaar. Het biocompatibele product wordt door het lichaam langzaam afgebroken. Als je na 2-4 jaar nog geen afscheid wil nemen van volumineuze billen, dan is het mogelijk om een touch-up behandeling te doen. De werking van de behandeling hangt af van jouw huidtype en kan dus per persoon verschillend zijn.

Kosten van de Sculptra/Lanluma bilvergroting

Zoals bij elke cosmetische behandeling zijn er kosten verbonden aan de Sculptra/Lanluma bilvergroting. Een Sculptra/Lanluma bilvergroting is echter wel betaalbaarder dan een chirurgische bilvergroting. De kosten van de Sculptra/Lanluma behandeling zijn afhankelijk van de hoeveelheid vloeistof die er in de billen wordt geïnjecteerd. De standaard hoeveelheid vloeistof per behandeling ligt meestal tussen de honderd en driehonderd milliliter.

Wil je maar een klein beetje extra volume in je billen? Dan zal de eindprijs voordeliger uitpakken dan wanneer je voor maximaal volume gaat. Voorafgaand aan de behandeling zal je samen met de cosmetische arts bepalen welke hoeveelheid het beste bij jouw billen past. Op basis van deze hoeveelheid zullen we een kostenoverzicht opstellen voor de behandeling. De kosten van de Sculptra / Lanluma bilvergroting worden niet verzekerd door de zorgverzekeraar. De behandeling wordt alleen uitgevoerd vanwege esthetische redenen en niet vanwege medische redenen. Daarmee zijn alle kosten van de behandeling voor eigen rekening.

Ben jij net zo enthousiast als wij over deze Sculptra/Lanluma behandeling? Met de Sculptra/Lanluma bilvergroting heb je een mooi natuurlijk resultaat, zonder lang te hoeven herstellen. Voor de Sculptra/Lanluma bilvergroting is het niet nodig om naar de sportschool te gaan of een chirurgische ingreep te doorstaan, maar kan soms al voldoende resultaat zichtbaar zijn met één behandeling. Naast vollere billen pakt Sculptra/Lanluma ook cellulitis aan én zorgt het voor een gladde huid.

Heb je wel een chirurgische behandeling ondergaan, maar ben je nog niet helemaal tevreden met het resultaat? Ook dan kunnen de Sculptra/Lanluma bilfillers een uitkomst bieden om de vorm van de billen te finetunen tot het jouw gewenste resultaat. Dankzij de Sculptra/Lanluma bilvergroting van Xavier Clinics zijn volumineuze billen makkelijk en snel te realiseren. Wil jij prachtige billen, maak dan nu een afspraak voor een gratis intakegesprek met één van onze gespecialiseerde cosmetische artsen.

Maak nu een afspraak!

Kosteloos en vrijblijvend consult
Hoogste kwaliteit
Geen lange wachttijden

Wij werken met veilige
A-merk producten

Afspraak maken

of bel 020 - 2443758

of bekijk onze tarieven