Kraaienpootjes

Kraaienpootjes worden ook wel lachrimpels genoemd, het zijn de rimpeltjes naast het oog die ontstaan bij het lachen. Deze rimpeltjes ontstaan ook wanneer je in fel zonlicht kijkt en met je ogen knijpt. Als deze beweging constant wordt herhaald dan worden deze lijnen dieper. Met Botuline Toxine kunnen deze rimpels weggewerkt worden en zo blijft de huid mooi strak staan tijdens het lachen of tijdens het knijpen met de ogen.

In uitzonderlijke gevallen kunnen erg diepe lijnen ook met een filler verzacht worden. Het effect van deze behandeling blijft gemiddeld 3-4 maanden aanhouden. Hierna is de Botuline Toxine uitgewerkt en zal de behandeling weer herhaald moeten worden.

Maak nu een afspraak!

Kosteloos en vrijblijvend consult
Hoogste kwaliteit
Geen lange wachttijden

Wij werken met veilige
A-merk producten

Afspraak maken

of bel 020 - 2443758

of bekijk onze tarieven

Online afspraak maken

Via ons online boekingssysteem kunt u eenvoudig een afspraak inboeken voor uw afspraak.

Indien u graag langs wilt komen voor een consult en direct behandeld wilt worden, dan kunt u direct een behandeling inboeken.

Voor groepsafspraken of combinatie afspraken kunt u telefonisch contact met ons opnemen of mailen naar [email protected]

Adviesgesprek met de arts

Voorafgaand aan alle behandelingen wordt er eerst een consult ingepland. Tijdens het consult wordt er door de arts geluisterd naar uw wensen en gekeken naar de mogelijkheden om dit doel te bereiken. De arts zal u goed informeren over de voor- en nazorg en over het resultaat wat u kunt verwachten, welke risico’s er eventueel zijn en het herstel van de gekozen behandeling.

De behandeling

Op het moment dat u ervoor heeft gekozen om een behandeling bij ons te ondergaan dan vragen wij u voorafgaand aan de behandeling een medische vragenlijst in te vullen en een behandelovereenkomst te tekenen. Gebruikt u veel medicatie? Neem dan uw medicatielijst mee naar uw afspraak.

Voor uw medische dossier zullen er zowel voor de behandeling als na de behandeling foto’s van u genomen worden voor uw medisch dossier. In sommige gevallen wordt de huid plaatselijk verdoofd met een verdovende crème of een verdovingsvloeistof voorafgaand aan de behandeling.

Nazorg

Na afloop van de behandeling ontvangt u per e-mail een nazorgformulier. U hoeft niet in de kliniek te blijven en kunt direct naar huis. Het komt vaak voor dat de huid na de behandeling rood en gezwollen is en soms kan er sprake zijn van blauw plekjes. Deze bijwerkingen zullen vanzelf weer verdwijnen. Het is belangrijk dat u het behandelde gebied, indien geadviseerd, goed koelt met de coolpack die u van ons heeft gekregen. Mocht u erg last hebben van blauwe plekken, dan adviseren wij om Arnica crème aan te brengen op het behandelde gebied.

Het wordt de eerste 4 uur na de behandeling afgeraden om make-up aanbrengt op de behandelde gebieden. Ook wordt het afgeraden om tot een week na de behandeling zich bloot te stellen aan intense warmte (zon, sauna en zonnebank). Wij raden het af om gedurende twee weken na de behandeling een gezichtsbehandeling te ondergaan. Na twee weken kunt u het eindresultaat beoordelen van de behandeling.

Mocht u vragen hebben over uw herstel neem dan gerust contact met ons op.

Risico's

De kans op complicaties is zeer klein. Zoals bij elke ingreep is er een klein risico op infectie of allergie.

Neem afscheid van je kraaienpootjes met een ingreep van Xavier Clinics!

Ben je jouw kraaienpootjes helemaal zat en droom je van een jonge en frisse uitstraling? Maak dan snel een afspraak bij Xavier Clinics. Onze specialisten weten als geen ander hoe zij jou van die vervelende rimpels af kunnen helpen. Zo loop je straks met een frisse uitstraling en vol zelfvertrouwen de deur uit!

Wat zijn kraaienpootjes?

Kraaienpootjes, ook wel lachrimpels, zijn de rimpels naast het oog die geactiveerd worden bij het lachen, glimlachen en wanneer je in fel zonlicht kijkt en met je ogen knijpt. Herhaal je deze bewegingen veel, dan worden de kraaienpootjes steeds dieper. Als je liever afscheid neemt van deze rimpels, ben je bij Xavier Clinics aan het juiste adres.

De voordelen van een behandeling tegen kraaienpootjes

Heb je kraaienpootjes en wil je hier graag van af? Dan is een behandeling tegen deze rimpels daar de perfecte manier voor. Xavier Clinics helpt je hier graag bij. Een groot voordeel van deze behandeling met Botuline Toxine, is dat je je jeugdige en frisse uitstraling weer terugkrijgt. De lijntjes zijn door de ingreep minder zichtbaar, waardoor je huid er gladder en strakker uitziet.

Een ander voordeel van deze behandeling is dat de resultaten zo’n 3-4 maanden aanhouden. Als je tevreden bent met je vernieuwde uitstraling, is het mogelijk om de behandeling na deze periode te herhalen. Nog een reden om deze ingreep te laten doen, is dat het niet-chirurgisch is. Dat betekent geen littekens en ook geen lange hersteltijd.

Hoe ziet de kraaienpootjes behandeling eruit?

Kies je voor een kraaienpootjes behandeling bij Xavier Clinics? Reken dan op een snelle, efficiënte en veilige ingreep. Voordat we de behandeling bij je uitvoeren, plannen we eerst een adviesgesprek in. Dit doen we om een goed beeld te krijgen van je wensen. Onze behandelaar zal je goed adviseren over het resultaat en de voor- en nazorg. Tijdens de ingreep injecteert onze behandelaar Botuline Toxine in de huid. Hierdoor ontspannen de spieren, waardoor je rimpels tijdelijk verzachten of zelfs verdwijnen. Na de ingreep blijft de huid mooi strak staan tijdens het lachen of het knijpen met je ogen.

De voordelen van een ingreep bij Xavier Clinics

Wil je profiteren van geweldige resultaten, dan zit je bij ons goed. Wij streven ernaar om al onze klanten de beste versie van zichzelf te geven. Ons team bestaat uit medische behandelaren met jarenlange ervaring en expertise op het gebied van injectables. Voor onze behandelingen werken wij alleen met A-producten, om jou van de beste resultaten te voorzien. We zijn persoonlijk en luisteren echt naar wat jij graag wilt. Ons team blijft zich ontwikkelen door constant bijscholing te volgen. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en ontwikkelingen in de branche.

Een afspraak maken

Ben je overtuigd van de voordelen van een kraaienpootjes behandeling? Maak dan vandaag nog jouw afspraak voor een adviesgesprek. Ook als je vragen hebt over de ingreep, werkwijze of kosten, staat ons team voor je klaar. Bel naar 020 – 2443758 of stuur een mailtje naar [email protected].

Maak nu een afspraak!

Kosteloos en vrijblijvend consult
Hoogste kwaliteit
Geen lange wachttijden

Wij werken met veilige
A-merk producten

Afspraak maken

of bel 020 - 2443758

of bekijk onze tarieven