Fronsrimpels

De lijnen tussen je wenkbrauwen die ontstaan wanneer je boos kijkt of wanneer je je concentreert noemen we de fronsrimpels. Deze rimpels geven vaak een minder vriendelijke uitstraling.

Door Botuline Toxine te injecteren in de spier die deze rimpels veroorzaken krijgt je jouw zachte, vriendelijke uitstraling terug. Botuline Toxine zorgt ervoor dat de spier zich ontspant en je niet meer boos of onvriendelijk kunt kijken. De werking houdt 3 tot 4 maanden aan en daarna keert de oude situatie zich weer terug. Je zult de behandeling dus bij moeten blijven houden. In sommige gevallen zijn de rimpels verder gevorderd en te diep om enkel alleen met Botuline Toxine te behandelen, in dit geval kan de behandelaar je adviseren om met fillers de diepe lijnen te verzachten.

Maak nu een afspraak!

Kosteloos en vrijblijvend consult
Hoogste kwaliteit
Geen lange wachttijden

Wij werken met veilige
A-merk producten

Afspraak maken

of bel 020 - 2443758

of bekijk onze tarieven

Online afspraak maken

Via ons online boekingssysteem kun je eenvoudig een afspraak inboeken voor je afspraak.

Indien je graag langs wilt komen voor een consult en direct behandeld wilt worden, dan kun je direct een behandeling inboeken.

Voor groepsafspraken of combinatie afspraken kun je telefonisch contact met ons opnemen of mailen naar [email protected]

Adviesgesprek met de arts

Voorafgaand aan alle behandelingen wordt er eerst een consult ingepland. Tijdens het consult wordt er door de arts geluisterd naar uw wensen en gekeken naar de mogelijkheden om dit doel te bereiken. De arts zal u goed informeren over de voor- en nazorg en over het resultaat wat u kunt verwachten, welke risico’s er eventueel zijn en het herstel van de gekozen behandeling.

De behandeling

Op het moment dat u ervoor heeft gekozen om een behandeling bij ons te ondergaan dan vragen wij u voorafgaand aan de behandeling een medische vragenlijst in te vullen en een behandelovereenkomst te tekenen. Gebruikt u veel medicatie? Neem dan uw medicatielijst mee naar uw afspraak.

Voor uw medische dossier zullen er zowel voor de behandeling als na de behandeling foto’s van u genomen worden voor uw medisch dossier. In sommige gevallen wordt de huid plaatselijk verdoofd met een verdovende crème of een verdovingsvloeistof voorafgaand aan de behandeling.

Nazorg

Na afloop van de behandeling ontvangt u per e-mail een nazorgformulier. U hoeft niet in de kliniek te blijven en kunt direct naar huis. Het komt vaak voor dat de huid na de behandeling rood en gezwollen is en soms kan er sprake zijn van blauw plekjes. Deze bijwerkingen zullen vanzelf weer verdwijnen. Het is belangrijk dat u het behandelde gebied, indien geadviseerd, goed koelt met de coolpack die u van ons heeft gekregen. Mocht u erg last hebben van blauwe plekken, dan adviseren wij om Arnica crème aan te brengen op het behandelde gebied.

Het wordt de eerste 4 uur na de behandeling afgeraden om make-up aanbrengt op de behandelde gebieden. Ook wordt het afgeraden om tot een week na de behandeling zich bloot te stellen aan intense warmte (zon, sauna en zonnebank). Wij raden het af om gedurende twee weken na de behandeling een gezichtsbehandeling te ondergaan. Na twee weken kunt u het eindresultaat beoordelen van de behandeling.

Mocht u vragen hebben over uw herstel neem dan gerust contact met ons op.

Risico’s

De kans op complicaties is zeer klein. Zoals bij elke ingreep is er een klein risico op infectie of allergie.

Fronsrimpels

Heb je diepe fronsrimpels en ben je die inmiddels helemaal zat? Als je graag je jeugdige, frisse uitstraling terugkrijgt, is een fronsrimpel behandeling bij Xavier Clinics een geweldige keuze. Meer weten over wat wij voor je kunnen betekenen? Lees meer over wat fronsrimpels zijn, waarom een behandeling hiervoor een goed idee is, hoe de ingreep precies in zijn werk gaat en van welke voordelen je profiteert als je voor Xavier Clinics kiest! 

Wat zijn fronsrimpels?

Fronsrimpels, ook wel fronslijnen genoemd, zijn de lijnen tussen je wenkbrauwen. Deze lijntjes ontstaan door het veelvuldig samentrekken van de spiertjes tussen de wenkbrauwen. Dat gebeurt bijvoorbeeld als je veel aan het fronsen bent of andere gezichtsuitdrukkingen uitvoert. Deze rimpels zijn goed zichtbaar als je jezelf concentreert of boos kijkt en geven je gezicht een minder vriendelijke uitstraling. Met deze rimpels lijkt het vaak alsof je boos bent, terwijl dat helemaal niet het geval is.  

Fronsrimpels zijn een teken van veroudering, maar niet alleen als je ouder wordt kun je hiermee te maken krijgen. Ook wanneer je nog jonger bent is het mogelijk dat deze rimpels ontstaan. Of je nu nog jong bent of al ouder, voor dit probleem hebben wij de oplossing.

Waarom een fronsrimpel behandeling?

Wil je graag vaarwelzeggen tegen je fronsrimpels? Dan is het tijd om dit te gaan behandelen. Daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Wij behandelen deze vervelende fronslijnen door Botuline Toxine te injecteren in de spier die deze rimpels veroorzaakt. Deze behandeling is om verschillende redenen interessant.  

Het grootste voordeel van de ingreep, is dat jij je zachte en vriendelijke uitstraling weer terugkrijgt. Met fronslijnen kan het zo zijn dat je een boze of onvriendelijke uitstraling hebt, dus niet meer uitstraalt wat je daadwerkelijk voelt.  

Door deze fronsrimpels aan te pakken met Botuline Toxine, worden ze een stuk minder zichtbaar. Dit maakt een wereld van verschil. Hierdoor zie je er gelijk een stuk jonger uit. Dit zal weer een positief effect hebben op je zelfvertrouwen.  

Het is mogelijk dat je door je fronsrimpels vaker last hebt van hoofdpijn of migraine. Een ander bijkomend voordeel van deze behandeling is dat je hoofdpijn en migraine klachten hierdoor ook verminderen, dit is zelfs wetenschappelijk bewezen. Omdat de spiergroep zich niet meer onregelmatig kan aanspannen.  Nog een reden om de ingreep te doen, is dat het niet-chirurgisch is. Je hoeft geen operatie te ondergaan om van natuurlijke resultaten te profiteren. Daarnaast heb je hierdoor een minimale hersteltijd, waardoor je je dagelijkse activiteiten snel weer kunt hervatten. Ideaal! 

Hoe de fronsrimpel behandeling eruitziet

Wil je graag van je fronsrimpels af? Dan maak je een goede keuze met een behandeling met Botuline Toxine. Xavier Clinics vindt het belangrijk om het gewenste resultaat te bereiken. Daarom voeren wij niet direct een behandeling uit, maar nodigen we je eerst uit voor een adviesgesprek. In dit gesprek brengen we je klachten en wensen in beeld. Op basis daarvan stellen we een passend behandelplan op. Luisteren naar jou en aandacht besteden aan jouw wensen zijn voor ons van groot belang, waarbij we echt de tijd nemen. 

Als je het eens bent met het behandelplan, maken we een afspraak. Tijdens de ingreep injecteert onze deskundige behandelaar Botuline Toxine in de spier. Dit is een vrij eenvoudige en vlotte behandeling die vrijwel pijnloos is. Door de injecties ontspant de spier, waardoor de fronslijnen minder zichtbaar worden. Het volledig verdwijnen van de fronslijnen kan wanneer deze nog niet erg diep zijn. Bij diepere fronslijnen zullen deze vervagen. Het resultaat is na circa 14 dagen zichtbaar en houdt over het algemeen zo’n drie tot vier maanden aan. Ben je tevreden met het resultaat? Dan heb je de mogelijkheid om de ingreep na deze periode te herhalen. 

De redenen om te kiezen voor een ingreep bij Xavier Clinics

Xavier Clinics is de perfecte partij om jou van je fronsrimpels af te helpen. Waarom het verstandig is om voor ons te kiezen? Daar zijn meerdere redenen voor. Wij doen er alles aan om onze klanten de beste versie van zichzelf te laten worden. Om jou van je droomuiterlijk te voorzien, luisteren we goed naar je wensen. Iedereen is uniek en daarom hanteren we een persoonlijke benadering. 

Onze behandelaren hebben jarenlange ervaring en expertise, waardoor we als geen ander weten hoe we de fronsrimpel behandeling soepel laten verlopen. Kies je voor ons, dan kies je voor natuurlijke resultaten. Voor onze ingrepen werken we uitsluitend met A-merk producten. Daarnaast vinden wij veiligheid ontzettend belangrijk. Xavier Clinics zorgt voor veilige, effectieve en snelle behandelingen. En dat allemaal voor een scherpe prijs! 

Een afspraak plannen bij Xavier Clinics

Als je liever vandaag dan morgen vaarwelzegt tegen je fronsrimpels, maak dan snel een afspraak bij ons. We hebben korte wachttijden en doen er alles aan om jou zo snel mogelijk op weg te helpen. Een afspraak maken is bij ons ontzettend eenvoudig. Via ons online boekingssysteem is dit binnen no time gedaan.  

Je mag natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen om een afspraak in te plannen. Ook wanneer je nog vragen hebt over de behandeling tegen fronsrimpels, zoals over de werkwijze, kosten of materialen, kun je contact opnemen. Dat is mogelijk door ons te bellen of te mailen. Bel naar 020-2443758 of stuur een mailtje naar [email protected]. Onze specialisten staan je graag te woord. Wij hopen je snel te zien in onze moderne kliniek in Amsterdam! 

Maak nu een afspraak!

Kosteloos en vrijblijvend consult
Hoogste kwaliteit
Geen lange wachttijden

Wij werken met veilige
A-merk producten

Afspraak maken

of bel 020 - 2443758

of bekijk onze tarieven