Trapezius lift

Wil je vaarwel zeggen tegen je brede schouders of juist je pijnlijke schouder- en nekklachten of spanningshoofdpijn verlichten? Dan is de trapezius lift daar de perfecte manier voor. Deze innovatieve ingreep biedt diverse voordelen voor je uiterlijk en algehele welzijn. Voor het uitvoeren van deze niet-chirurgische ingreep zit je bij Xavier Clinics op de juiste plek. Ontdek hoe deze shoulder slimming behandeling jou kan helpen om weer vol zelfvertrouwen de deur uit te lopen! 

In uitzonderlijke gevallen kunnen erg diepe lijnen ook met een filler verzacht worden. Het effect van deze behandeling blijft gemiddeld 3-4 maanden aanhouden. Hierna is de Botuline Toxine uitgewerkt en zal de behandeling weer herhaald moeten worden.

Maak nu een afspraak!

Kosteloos en vrijblijvend consult
Hoogste kwaliteit
Geen lange wachttijden

Wij werken met veilige
A-merk producten

Afspraak maken

of bel 020 - 2443758

of bekijk onze tarieven

Online afspraak maken

Via ons online boekingssysteem kunt u eenvoudig een afspraak inboeken voor uw afspraak.

Indien u graag langs wilt komen voor een consult en direct behandeld wilt worden, dan kunt u direct een behandeling inboeken.

Voor groepsafspraken of combinatie afspraken kunt u telefonisch contact met ons opnemen of mailen naar [email protected]

Adviesgesprek met de arts

Voorafgaand aan alle behandelingen wordt er eerst een consult ingepland. Tijdens het consult wordt er door de arts geluisterd naar uw wensen en gekeken naar de mogelijkheden om dit doel te bereiken. De arts zal u goed informeren over de voor- en nazorg en over het resultaat wat u kunt verwachten, welke risico’s er eventueel zijn en het herstel van de gekozen behandeling.

De behandeling

Op het moment dat u ervoor heeft gekozen om een behandeling bij ons te ondergaan dan vragen wij u voorafgaand aan de behandeling een medische vragenlijst in te vullen en een behandelovereenkomst te tekenen. Gebruikt u veel medicatie? Neem dan uw medicatielijst mee naar uw afspraak.

Voor uw medische dossier zullen er zowel voor de behandeling als na de behandeling foto’s van u genomen worden voor uw medisch dossier. In sommige gevallen wordt de huid plaatselijk verdoofd met een verdovende crème of een verdovingsvloeistof voorafgaand aan de behandeling.

Nazorg

Na afloop van de behandeling ontvangt u per e-mail een nazorgformulier. U hoeft niet in de kliniek te blijven en kunt direct naar huis. Het komt vaak voor dat de huid na de behandeling rood en gezwollen is en soms kan er sprake zijn van blauw plekjes. Deze bijwerkingen zullen vanzelf weer verdwijnen. Het is belangrijk dat u het behandelde gebied, indien geadviseerd, goed koelt met de coolpack die u van ons heeft gekregen. Mocht u erg last hebben van blauwe plekken, dan adviseren wij om Arnica crème aan te brengen op het behandelde gebied.

Het wordt de eerste 4 uur na de behandeling afgeraden om make-up aanbrengt op de behandelde gebieden. Ook wordt het afgeraden om tot een week na de behandeling zich bloot te stellen aan intense warmte (zon, sauna en zonnebank). Wij raden het af om gedurende twee weken na de behandeling een gezichtsbehandeling te ondergaan. Na twee weken kunt u het eindresultaat beoordelen van de behandeling.

Mocht u vragen hebben over uw herstel neem dan gerust contact met ons op.

Risico's

De kans op complicaties is zeer klein. Zoals bij elke ingreep is er een klein risico op infectie of allergie.

Wat houdt een trapezius lift precies in?

Een trapezius lift, ook wel bekend als shoulder slimming of traptox, is een innovatieve behandeling die zich richt op het ontspannen van de trapeziusspieren. Het is een relatief nieuwe ingreep, die voornamelijk snel populair geworden is dankzij social media. De behandeling is niet-chirurgisch en heeft als doel om de trapeziusspieren te ontspannen en daardoor een slanker bovenlichaam te realiseren.  

Het ontspannen van de spieren gebeurt aan de hand van injectables. Een traptox is interessant voor mensen die onzeker zijn over de breedte van de schouders of personen die te maken hebben met schouder- en nekpijn of spanningshoofdpijn. Deze klachten kunnen ontstaan door verschillende factoren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld stress of een slechte houding. Als je al een lange tijd kampt met schouder- of nekklachten en je nog geen manier hebt gevonden om dit op te lossen, dan is de trapezius lift zeker het overwegen waard. 

Wat zijn de voordelen van een trapezius behandeling?

Een shoulder slimming behandeling brengt diverse voordelen met zich mee. Een van de voordelen van de ingreep is dat je een slanker en verfijnder silhouet krijgt. De breedte van de schouders wordt door de injectables verminderd, wat leidt tot een elegant bovenlichaamsprofiel. Hierdoor krijgt je zelfvertrouwen een boost. Een ander voordeel is dat de behandeling pijn verlicht. Heb je te maken met schouder- of nekpijn of spanningshoofdpijn, dan kan deze lift verlichting bieden. Doordat de spieren ontspannen neemt de druk af en ervaar je minder pijn.  

Nog een voordeel van de ingreep, is dat er geen operatie nodig is om van je schouder- en nekklachten, spanningshoofdpijn of brede schouders af te komen. Met injectables is het gewenste resultaat te realiseren. Een traptox behandeling doet over het algemeen geen pijn, alleen de injecties kunnen wat ongemak veroorzaken. De resultaten houden meestal zo’n 3-4 maanden aan. 

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Voordat wij de behandeling uitvoeren, kom je eerst bij ons op intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we je doel, wensen en behoeften. We luisteren echt naar wat jij wil en stemmen ons behandelplan daarop af. Als je hier akkoord mee bent, kan de behandeling ingepland worden.  

Onze arts begint met het reinigen en ontspannen van het betreffende gebied. Als dat gedaan is, injecteert onze arts kleine hoeveelheden injectables rondom de trapeziusspieren. Deze injectables zorgen ervoor dat de spieren ontspannen, wat het gewenste resultaat oplevert. 

De ingreep neemt maar weinig tijd in beslag, vaak sta je binnen de kortste keren alweer buiten. Na de procedure kun je snel je dagelijkse activiteiten weer hervatten. Er is namelijk maar weinig hersteltijd. Je kunt te maken krijgen met zwelling of roodheid, maar dit neemt doorgaans binnen enkele dagen af.  

Voor het beste resultaat is het slim om de behandeling meerdere keren te laten uitvoeren. Herhaal de ingreep in het begin elke drie maanden. Daarna kan de duur van de resultaten verlengd worden tot een half jaar. 

Waarom een shoulder slimming behandeling bij Xavier Clinics?

Als je interesse hebt in een trapezius behandeling, dan ben je bij Xavier Clinics aan het juiste adres. Kies je voor ons, dan profiteer je van diverse mooie voordelen. Ons professionele team doet er alles aan om je de beste versie van jezelf te geven. Wij staan bekend om onze persoonlijke benadering. We vinden het belangrijk om goed te luisteren naar je wensen, om op die manier het beste resultaat te bereiken. Dankzij onze jarenlange ervaring en deskundigheid weten wij als geen ander hoe wij je op weg kunnen helpen. Xavier Clinics streeft naar natuurlijke resultaten, zodat het eindresultaat niet als onnatuurlijk wordt ervaren.  

Nog een reden om voor ons te kiezen, is dat wij uitsluitend werken met A-producten. We gaan alleen voor de beste kwaliteit en voeren regelmatig interne kwaliteitscontroles uit rondom veiligheid en hygiëne. Bij ons ben je verzekerd van een veilige, snelle en efficiënte behandeling. Tenslotte bieden wij altijd een scherpe prijs. Dus, waar wacht je nog op? Laat ons je helpen aan het silhouet van je dromen! 

Een afspraak maken bij Xavier Clinics

Ben je enthousiast geworden en wil je de trapezius lift door ons laten uitvoeren? Goede keuze! Maak snel je afspraak, dan verwelkomen we je binnenkort al in onze kliniek in Amsterdam. Een afspraak maken is heel eenvoudig via de website, maar je kunt natuurlijk ook altijd even bellen.  

Heb je eerst nog wat vragen over de ingreep, nazorg of kosten? Dat is natuurlijk begrijpelijk. Als je met vragen zit, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Contact opnemen doe je door ons te bellen via 020 – 2443758 of door een mailtje te sturen naar [email protected]. De specialisten van Xavier Clinics staan klaar om al je vragen te beantwoorden! 

Maak nu een afspraak!

Kosteloos en vrijblijvend consult
Hoogste kwaliteit
Geen lange wachttijden

Wij werken met veilige
A-merk producten

Afspraak maken

of bel 020 - 2443758

of bekijk onze tarieven