Wenkbrauwlift

Met Botuline Toxine kan een subtiele wenkbrauwlift behaald worden die er net voor zorgt dat de vermoeide blik uit de ogen verdwijnt, dit komt doordat de blik meer open komt te staan. Het is afhankelijk van de wens of het mogelijk is om zichtbaar resultaat met Botuline Toxine te behalen.

Het pootje van de wenkbrauw wordt opgetrokken waardoor de afstand tussen het oog en de wenkbrauw groter wordt. Soms kan een eenzijdige wenkbrauwlift gedaan worden om een asymmetrie op te lossen. Het effect blijft tot gemiddeld 3-4 maanden zichtbaar.

Maak nu een afspraak!

Kosteloos en vrijblijvend consult
Hoogste kwaliteit
Geen lange wachttijden

Wij werken met veilige
A-merk producten

Afspraak maken

of bel 020 - 2443758

of bekijk onze tarieven

Online afspraak maken

Via ons online boekingssysteem kunt u eenvoudig een afspraak inboeken voor uw afspraak.

Indien u graag langs wilt komen voor een consult en direct behandeld wilt worden, dan kunt u direct een behandeling inboeken.

Voor groepsafspraken of combinatie afspraken kunt u telefonisch contact met ons opnemen of mailen naar [email protected]

Adviesgesprek met de arts

Voorafgaand aan alle behandelingen wordt er eerst een consult ingepland. Tijdens het consult wordt er door de arts geluisterd naar uw wensen en gekeken naar de mogelijkheden om dit doel te bereiken. De arts zal u goed informeren over de voor- en nazorg en over het resultaat wat u kunt verwachten, welke risico’s er eventueel zijn en het herstel van de gekozen behandeling.

De behandeling

Op het moment dat u ervoor heeft gekozen om een behandeling bij ons te ondergaan dan vragen wij u voorafgaand aan de behandeling een medische vragenlijst in te vullen en een behandelovereenkomst te tekenen. Gebruikt u veel medicatie? Neem dan uw medicatielijst mee naar uw afspraak.

Voor uw medische dossier zullen er zowel voor de behandeling als na de behandeling foto’s van u genomen worden voor uw medisch dossier. In sommige gevallen wordt de huid plaatselijk verdoofd met een verdovende crème of een verdovingsvloeistof voorafgaand aan de behandeling.

Nazorg

Na afloop van de behandeling ontvangt u per e-mail een nazorgformulier. U hoeft niet in de kliniek te blijven en kunt direct naar huis. Het komt vaak voor dat de huid na de behandeling rood en gezwollen is en soms kan er sprake zijn van blauw plekjes. Deze bijwerkingen zullen vanzelf weer verdwijnen. Het is belangrijk dat u het behandelde gebied, indien geadviseerd, goed koelt met de coolpack die u van ons heeft gekregen. Mocht u erg last hebben van blauwe plekken, dan adviseren wij om Arnica crème aan te brengen op het behandelde gebied.

Het wordt de eerste 4 uur na de behandeling afgeraden om make-up aanbrengt op de behandelde gebieden. Ook wordt het afgeraden om tot een week na de behandeling zich bloot te stellen aan intense warmte (zon, sauna en zonnebank). Wij raden het af om gedurende twee weken na de behandeling een gezichtsbehandeling te ondergaan. Na twee weken kunt u het eindresultaat beoordelen van de behandeling.

Mocht u vragen hebben over uw herstel neem dan gerust contact met ons op.

Risico’s

De kans op complicaties is zeer klein. Zoals bij elke ingreep is er een klein risico op infectie of allergie.

Ontdek de magie van een wenkbrauwlift bij Xavier Clinics!

Ben je het zat om telkens je wenkbrauwen op te tillen en wil je graag vaarwel zeggen tegen je hangende wenkbrauwen? Tijdens een behandeling waarbij de wenkbrauw natuurlijk gelift wordt kan dit een oplossing bieden. Deze behandeling leidt tot een frisser en jeugdiger uiterlijk. Jouw vermoeide en boze uitdrukking is hierdoor helemaal verleden tijd. Maak vandaag nog je afspraak bij Xavier Clinics. 

Wat is een wenkbrauwlift?

Een wenkbrauwlift is een ingreep waarbij een medisch specialist botuline toxine in het gebied rond de wenkbrauwen injecteert. De behandeling heeft als doel om de wenkbrauwen op te trekken, waardoor de afstand tussen de ogen en de wenkbrauwen groter wordt. Deze lift gaat verzakking van je wenkbrauwen tegen.  

Heb je last van hangende wenkbrauwen, dan is het mogelijk dat je daardoor een vermoeide of boze uitstraling hebt. Ook bestaat de kans dat je te maken hebt met een vervelende druk op je ogen. Met deze ingreep zijn zulke problemen allemaal te verhelpen. 

Wat zijn de voordelen van de behandeling?

Een wenkbrauwlift brengt diverse voordelen met zich mee. Het grootste voordeel is dat je wenkbrauwen omhoog getrokken worden. Daardoor heb je geen last meer van hangende wenkbrauwen en de chagrijnige of vermoeide uitstraling verdwijnt. De ingreep zorgt ervoor dat je weer een open blik krijgt en dat is een groot verschil met voor de behandeling. In sommige gevallen, wanneer een ooglidcorrectie nog te vroeg is, kan deze behandeling daadwerkelijk al een wereld van verschil maken.  

Voor wie is een wenkbrauwlift interessant?

Een wenkbrauwlift is een aantrekkelijke ingreep voor mensen die te maken hebben met hangende wenkbrauwen en hierdoor ook vaak hangende oogleden of voor hen die graag de stand van hun wenkbrauwen willen veranderen. Hangende oogleden kunnen ontstaan door veroudering van de huid. Naarmate men ouder wordt is het mogelijk dat de huid van het voorhoofd slapper wordt, waardoor ook de wenkbrauwen gaan zakken en oogleden gaan hangen. De ogen zien er hierdoor minder open uit en dat leidt vaak tot een vermoeide of boze uitstraling. Soms is het zelfs zo dat er minder ooglid is om bijvoorbeeld make-up aan te brengen.   

Een wenkbrauwlift met botuline toxine kan dan enorm helpen om de vermoeide blik eruit te krijgen en natuurlijk de wenkbrauwen te liften. Men zegt vaak ook minder hoofdpijn te ervaren na deze behandeling omdat ze minder hun wenkbrauwen hoeven op te trekken gedurende de dag.  

Hoe ziet de wenkbrauwlift behandeling eruit?

Tijdens de wenkbrauwlift behandeling injecteert onze medisch specialist de injectables in het gebied rond de wenkbrauwen. Daardoor ontspannen de spieren in dit gebied. Het pootje van de wenkbrauw wordt tijdens de ingreep opgetrokken, zodat de afstand tussen de ogen en de wenkbrauwen vergroot wordt. De ingreep duurt vaak niet lang, je staat in no time weer buiten. In sommige gevallen is ook een eenzijdige wenkbrauwlift mogelijk. Deze behandeling helpt om de asymmetrie op te lossen. Het effect van de ingreep houdt gemiddeld zo’n 3-4 maanden aan, dit verschilt per persoon.  

De voordelen van een ingreep bij Xavier Clinics

Xavier Clinics streeft ernaar om jou de beste versie van jezelf te laten worden. Onze behandelingen zijn snel, veilig en effectief. Wij hebben een deskundig team met veel ervaring. Dankzij onze expertise op het gebied van injectables weten wij precies wat nodig is om jou van de beste resultaten te voorzien.  

Bij ons kun je rekenen op natuurlijke resultaten. Voor onze behandelingen werken wij uitsluitend met A-producten en de beste materialen en technologieën. Uiteraard staat jouw veiligheid altijd voorop. Daarom doen wij er alles aan om jou een zo veilig mogelijke behandeling te bieden. Je profiteert bij ons van een scherpe prijs en korte wachttijden.  

Nog een voordeel van Xavier Clinics, is dat wij altijd een persoonlijke benadering hanteren. Je bent bij ons geen nummertje. We luisteren echt naar jouw wensen en stellen op basis daarvan een behandelplan op dat hier goed bij past. Alles om jou te helpen om de mooiste versie van jezelf te zijn. 

Maak een afspraak voor een wenkbrauwlift

Yes, je bent overtuigd van de voordelen van een wenkbrauwlift! Maak dan vandaag nog jouw afspraak, dan plannen we snel het eerste consult in. Je bent van harte welkom in onze kliniek in Amsterdam. Een afspraak maken is zo gebeurd. Dankzij ons boekingssysteem op onze website, heb je binnen no time een afspraak ingepland. Lukt het niet? Neem dan contact met ons op, dan helpen wij je graag verder. 

Ook wanneer je vragen hebt over de kosten, werkwijze of de behandeling, kun je contact met ons opnemen. Ons team helpt je graag met al je vragen. Je kunt ons bereiken door ons te bellen of een mailtje te sturen. Bellen kan naar 020 – 2443758 en mailen naar [email protected]. We kijken ernaar uit je snel in onze kliniek te verwelkomen! 

Maak nu een afspraak!

Kosteloos en vrijblijvend consult
Hoogste kwaliteit
Geen lange wachttijden

Wij werken met veilige
A-merk producten

Afspraak maken

of bel 020 - 2443758

of bekijk onze tarieven