Traangootjes

Wij zijn de laatste jaren meer en meer bezig met ons uiterlijk. Donkere kringen en wallen onder je ogen kunnen een deuk in jouw zelfvertrouwen veroorzaken. Met een traangoot filler behandeling bij Xavier Clinics zorgen wij voor een frisse en uitgeruste blik. Want een gezonde én frisse uitstraling zorgt voor een boost in jouw zelfvertrouwen. En dat vinden wij héél belangrijk! Denk jij dat een traangoot filler behandeling iets voor jou kan zijn? Lees dan snel verder over deze behandeling.

De traangoot is het gebied tussen de ooghoek en het bovenste gedeelte van de wang. Bij veel mensen is dit gebied wat dieper en soms ook donker van kleur. De donkere kleur ontstaat vaak door meerdere oorzaken: een schaduw onder het oog, pigmentatie en doorschemerende bloedvaten. Dit alles resulteert in een constant vermoeide blik.

Met een speciale filler kan dit gebied opgevuld worden. Wij hebben een filler in huis die als enige filler op de markt speciaal ontwikkeld is voor dit gebied. Door de traangoot op te vullen neemt niet alleen het volumeverlies af maar wordt ook de donkere kleur minder. Wanneer de diepte is opgevuld is er namelijk minder sprake van een schaduweffect. Het resultaat is een frisse en uitgeruste blik. Wij adviseren om deze behandeling na 12-18 maanden te herhalen.

Maak nu een afspraak!

Kosteloos en vrijblijvend consult
Hoogste kwaliteit
Geen lange wachttijden

Wij werken met veilige
A-merk producten

Afspraak maken

of bel 020 - 2443758

of bekijk onze tarieven

Maak nu een afspraak!

Kosteloos en vrijblijvend consult
Hoogste kwaliteit
Geen lange wachttijden

Wij werken met veilige
A-merk producten

Afspraak maken

of bel 020 - 2443758

of bekijk onze tarieven

Online afspraak maken

Via ons online boekingssysteem kunt u eenvoudig een afspraak inboeken voor uw afspraak.

Indien u graag langs wilt komen voor een consult en direct behandeld wilt worden, dan kunt u direct een behandeling inboeken.

Voor groepsafspraken of combinatie afspraken kunt u telefonisch contact met ons opnemen of mailen naar [email protected]

Adviesgesprek met de arts

Voorafgaand aan alle behandelingen wordt er eerst een consult ingepland. Tijdens het consult wordt er door de arts geluisterd naar uw wensen en gekeken naar de mogelijkheden om dit doel te bereiken. De arts zal u goed informeren over de voor- en nazorg en over het resultaat wat u kunt verwachten, welke risico’s er eventueel zijn en het herstel van de gekozen behandeling.

De behandeling

Op het moment dat u ervoor heeft gekozen om een behandeling bij ons te ondergaan dan vragen wij u voorafgaand aan de behandeling een medische vragenlijst in te vullen en een behandelovereenkomst te tekenen. Gebruikt u veel medicatie? Neem dan uw medicatielijst mee naar uw afspraak.

Voor uw medische dossier zullen er zowel voor de behandeling als na de behandeling foto’s van u genomen worden voor uw medisch dossier. In sommige gevallen wordt de huid plaatselijk verdoofd met een verdovende crème of een verdovingsvloeistof voorafgaand aan de behandeling.

Nazorg

Na afloop van de behandeling ontvangt u per e-mail een nazorgformulier. U hoeft niet in de kliniek te blijven en kunt direct naar huis. Het komt vaak voor dat de huid na de behandeling rood en gezwollen is en soms kan er sprake zijn van blauw plekjes. Deze bijwerkingen zullen vanzelf weer verdwijnen. Het is belangrijk dat u het behandelde gebied, indien geadviseerd, goed koelt met de coolpack die u van ons heeft gekregen. Mocht u erg last hebben van blauwe plekken, dan adviseren wij om Arnica crème aan te brengen op het behandelde gebied.

Het wordt de eerste 4 uur na de behandeling afgeraden om make-up aanbrengt op de behandelde gebieden. Ook wordt het afgeraden om tot een week na de behandeling zich bloot te stellen aan intense warmte (zon, sauna en zonnebank). Wij raden het af om gedurende twee weken na de behandeling een gezichtsbehandeling te ondergaan. Na twee weken kunt u het eindresultaat beoordelen van de behandeling.

Mocht u vragen hebben over uw herstel neem dan gerust contact met ons op.

Risico's

De kans op complicaties is zeer klein. Zoals bij elke ingreep is er een klein risico op infectie of allergie.

Wat doet een traangoot filler behandeling?

Kijk je wel eens in de spiegel en zie je een donkere kring onder je ogen? Bij veel mensen valt een traangoot diep in het gezicht en is het donkerder van kleur. Deze diepte zorgt voor een schaduweffect. Dit resulteert in een verkleuring die ervoor kan zorgen dat je er vermoeid uitziet, zelfs als je die nacht heerlijk hebt geslapen. Een vermoeide blik kan zorgen voor een verouderde uitstraling. Door middel van traangoot fillers kan dit verholpen worden en zorgen we ervoor dat jij je niet alleen uitgerust voelt, maar dit ook uitstraalt.

Een traangoot ontstaat door veroudering; de huid onder de ogen verliest volume naarmate je ouder wordt. De donkere kleur kan door verschillende zaken veroorzaakt worden, zoals pigmentatie onder je oog, schaduwval van je oog of doorschemerende bloedvaten. Het is lastig om deze groeven en verkleuring zomaar weg te halen. Sommige oogcrèmes beloven je hierbij te helpen, maar deze kunnen niet diep genoeg in de huid komen om het volumeverlies ongedaan te maken.

Fillers met hyaluronzuur

Omdat de huid onder de ogen gevoelig is, is het belangrijk om uiterst voorzichtig met dit gebied om te gaan. Er bestaan weinig verschillende filler behandelingen om dit gebied veilig te behandelen. Bij Xavier Clinics gebruiken wij een speciale filler met hyaluronzuur dat doeltreffend te werk gaat, namelijk: Teosyal Redensity 2. Het is de enige filler op de markt dat specifiek ontwikkeld is om op een veilige manier de traangootjes op te vullen. Daarnaast verminderen deze fillers ook de donkere kleur onder de ogen, omdat het opvullen van de traangootjes het schaduweffect doet verminderen. Het resultaat?

  • Rimpels en lijntjes vervagen
  • Een frisser en uitgerust gezicht
  • Een jongere uitstraling
  • Een gehydrateerde huid
  • Een versterkte beschermlaag van je huid
  • Een huid gewapend tegen vrije radicalen
  • Een soepele én stevige huid

De traangoot filler behandeling neemt niet veel tijd in beslag. Afhankelijk van de situatie, kunnen wij gebruik maken van plaatselijke verdoving of brengen we een verdovende crème aan. Daarna worden de fillers op een veilige wijze in de huid geïnjecteerd. Na de traangoot filler behandeling mag je direct naar huis. Kleine bijwerkingen, zoals roodheid en blauwe plekken kunnen tot 48 uur na de behandeling optreden, deze verdwijnen vanzelf. Na twee – vier weken is de huid genezen en kan je het eindresultaat van de behandeling bewonderen. Deze filler kan soms wel tot 2 jaar na plaatsen voor mooi resultaat zorgen.

Hoge kwaliteit van zorg bij Xavier Clinics

Bij Xavier Clinics hechten we veel waarde aan de hoge kwaliteit van zorg die wij bieden. We werken met ervaren gecertificeerde artsen en specialisten. Onze zorgverleners zijn lid van de NVCG, de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde. De NVCG, NVFDE en NVH zijn door de overheid erkende wetenschappelijke verenigingen voor cosmetische geneeskunde, facio-dentale esthetiek en huidtherapie. Onze professionals die hierbij aangesloten zijn voldoen daarmee aan strenge kwaliteitseisen.

Xavier Clinics werkt niet alleen samen met gecertificeerde artsen en specialisten, maar maakt ook specifiek gebruik van de beste producten op de markt. Er is uitgebreid en jarenlang onderzoek gedaan naar de fillers die Xavier Clinics gebruikt. De filler die wij gebruiken voor het opvullen van de traangootjes, is op basis van hyaluronzuur. Dit zorgt voor een veilig en natuurlijk resultaat onder je ogen. Hyaluronzuur wordt door het lichaam zelf aangemaakt en kan dit ook biologisch weer afbreken. Daardoor is de kans op een allergische reactie of een andere afstoting erg klein. Omdat het lichaam het hyaluronzuur weer afbreekt, is dit geen permanente behandeling. Xavier Clinics raadt aan om na 12 tot 24 maanden de traangoot filler behandeling te herhalen, zodat je het prachtige resultaat kunt voortzetten.

Kortom: bij Xavier Clinics sta jij op de eerste plaats. We willen weten wat jouw wensen zijn, zodat we jou het beste kunnen adviseren. Wij bieden de hoogste kwaliteit en expertise op ons vakgebied. Tevens kennen we geen lange wachttijden waardoor we je snel kunnen helpen.

Plan de afspraak voor jouw traangoot filler behandeling

Is een traangoot filler behandeling iets voor jou is? Maak dan vandaag nog een afspraak bij onze cosmetische kliniek in Amsterdam. Vul voorafgaand aan de behandeling een medische vragenlijst in zodat wij de behandeling zo veilig mogelijk kunnen uitvoeren.

Gebruik je medicatie? Neem dan je medicatielijst mee naar de afspraak. Heb je nog vragen over de behandeling of over de nazorg hiervan? Neem dan gerust contact met ons op of plan gratis en geheel vrijblijvend een consult in. Wij nemen alle tijd om jouw vragen te beantwoorden en je zorgen weg te nemen.

Maak nu een afspraak!

Kosteloos en vrijblijvend consult
Hoogste kwaliteit
Geen lange wachttijden

Wij werken met veilige
A-merk producten

Afspraak maken

of bel 020 - 2443758

of bekijk onze tarieven