De filosofie

Ons doel is om al onze klanten de beste versie van zichzelf te geven. Jong of oud, iedereen beschouwen wij als uniek. Door goed te luisteren naar de wensen en de tijd te nemen voor een intakegesprek zetten wij graag uw schoonheid extra kracht bij. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van injectables  kunnen wij u persoonlijk adviseren. Wij staan voor natuurlijke resultaten en laten u graag inzien dat met behulp van onze behandelingen subtiele verbeteringen kunnen worden behaald zonder dat uw omgeving daar direct iets van merkt. Wij werken enkel met A-producten, maar wel tegen een schappelijke prijs.  Niets is mooier dan een zelfverzekerd spiegelbeeld die u dagelijks toelacht.

Ons team

Wij zijn de gezichten achter Xavier. Wij hebben één ding met elkaar gemeen en dat is de oneindige liefde voor schoonheid. Voortdurend investeren wij in bij- en nascholing en kunnen dan ook stellen dat wij altijd up-to-date zijn over de nieuwste technieken en ontwikkelingen in ons vakgebied.

Marie Kuijt

Arts (BIG89917894701)

Dokter Marie Kuijt heeft inmiddels 10 jaar ervaring in de cosmetische geneeskunde in Nederland en Zwitserland.
Zij staat bekend om haar persoonlijke benadering, eerlijk advies en behandelresultaten met een natuurlijk en fris resultaat.

Marie studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam waar zij met cum laude is afgestudeerd. Tijdens haar studie heeft zij zich verdiept in de dermatologie (AMC) en vanwege haar interesse in medisch-esthetische behandelingen, is zij na het behalen van haar artsexamen aan de slag gegaan als arts in de cosmetische geneeskunde.
Vanzelfsprekend bezoekt zij voortdurend workshops en congressen in binnen- en buitenland om over de nieuwste behandeltechnieken te beschikken.

Imane Takhama

Tandarts (BIG09921100402)

In 2016 rondde Imane haar opleiding Tandheelkunde af aan de Universiteit van Amsterdam. Van jongs af aan wilde zij al iets doen met haar interesse voor esthetiek. Tijdens haar co-schappen kaak- en aangezichtschirurgie kwam zij in aanraking met de gender chirurgie. Een nieuwe wereld ging voor haar open en het besluit was daar: ze ging Geneeskunde studeren. Zij volgde de bacheloropleiding Geneeskunde aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. In de tussentijd bekwaamde ze zich in het toedienen van botox en fillers in het aangezicht. Hiervoor heeft zij wereldwijd talloze trainingen gevolgd en inmiddels met haar meer dan 6 jaar ervaring heeft ze onder andere de artsen die werkzaam zijn bij Xavier Clinics intern opgeleid.

Charlotte van Laar

Arts (BIG89917573801)

Dr. Charlotte van Laar is in 2013 afgestudeerd als basisarts en zij is zich daarna gaan specialiseren tot cardioloog. Naast het werken in het ziekenhuis en Xavier Clinics hecht zij veel waarde aan wetenschappelijk onderzoek. In 2019 is Charlotte gepromoveerd aan de Universiteit van Amsterdam en in 2023 is zij afgestudeerd als cardioloog. Charlotte heeft altijd een passie gehad voor de cosmetische geneeskunde en heeft zich hierin weten te bekwamen. Voor haar zit schoonheid zowel van buiten als van binnen. De combinatie en afwisseling van het medische en cosmetische geeft haar veel voldoening. Zorgvuldigheid, kwaliteit en het accentueren van de natuurlijke schoonheid staan bij haar voorop.

Rahik Ahmed

Arts (BIG29923907401)

Rahik is in 2017 afgestudeerd als arts aan de Universiteit van Amsterdam. Direct na haar afstuderen ging ze aan de slag als eerste hulp arts en als arts in de chirurgie en oogheelkunde. Haar passie voor cosmetische geneeskunde ontstond vlak hierna. Voor Rahik is geen behandeling hetzelfde en voert ze elke behandeling op maat uit met de grootst mogelijke precisie en zorg. Ze is dan ook voldaan als mensen tevreden de deur uit gaan. Rahik houdt ervan om haar kennis en kunde goed op peil te houden en reist hiervoor het een en ander af om door de grootste namen getraind te worden.

Ineke Zegstroo

Arts (BIG8992948901)

In 2016 studeerde Ineke af als arts aan het VUmc, waarna zij o.a. een tijd werkzaam is geweest op Aruba en in Suriname. Zij heeft enkele jaren ervaring opgedaan in de cardiologie en ze is sinds 2023 werkzaam als huisarts (KNMG). Hierbij verricht ze kleine chirurgische handelingen, maar heeft ze ook een generalistische blik op lichaam en psyche. Zij weet dat beide samenhangen. Om die reden vindt zij het leuk om zich naast haar beroep als huisarts bezig te houden met cosmetische injectables. Want “goed in je vel zitten is goed voor je gezondheid”. Ineke neemt regelmatig deel aan bij- en nascholing binnen de cosmetische geneeskunde en heeft inmiddels ruim 5 jaar ervaring in dit vakgebied.

Anne Marie Schorer

Arts (BIG69931309901)

Anne-Marie studeerde af als arts aan de Universiteit van Amsterdam waarna zij onder andere werkzaam in het ziekenhuis is geweest bij de chirurgie en spoedeisende hulp. Haar passie voor aangezichtschirurgie ontstond al vroeg tijdens haar studie. Het gezicht is het eerste wat je ziet als je naar iemand kijkt. Daarbij is ieder mens uniek. Ze vindt het daarom belangrijk om individueel en per persoon te kijken hoe de natuurlijke schoonheid subtiel versterkt kan worden.

Seylan

PR Manager

In 2017 is Seylan afgestudeerd als grafisch vormgever mode en trends gericht. Van kleins af aan heeft ze altijd interesse gehad in de mode en voornamelijk in de nieuwste trends. Ook houdt ze ervan om bezig te zijn met kunst, het tekenen/schilderen van vrouwelijke lichamen. Haar grootste inspiratie komt van de cosmetische industrie. Ze komt helemaal vanuit Rotterdam met plezier naar Xavier. Seylan ontwerpt graag content voor onze social media en verzorgt ook een warm welkom voor onze cliënten in de kliniek.

Julia

Office manager

Julia is van jongs af aan al met lichamelijke beweging bezig. Ze houdt van dansen en heeft een opleiding gevolgd aan de dansacademie. Na jaren voor evenementen gewerkt te hebben en een tijdje in Miami gewoond te hebben doet ze nu de opleiding Psychologie. In haar vrije tijd werkt ze als hostess bij Xavier. Omdat zij altijd in de evenementen branche gewerkt heeft is zij zich er bewust van hoe belangrijk het is om zelfverzekerd in je schoenen te staan. Julia ontvangt je graag bij Xavier met een lekkere kop koffie en een glimlach.

Myrna

Hostess

Myrna is uw gastvrouw - en aspirant-arts - bij Xavier Clinics. Als enthousiaste studente geneeskunde en biomedical sciences heeft zij een passie voor esthetiek en is ze gedreven door medische vooruitgang. Zij verwelkomt u graag in onze kliniek waar we een verscheidenheid aan behandelingen bieden!

Kwaliteit en veiligheid

Bij Xavier zijn we voortdurend bezig met de zorgkwaliteit. Om onze klanten de beste zorg te kunnen bieden is dat ook noodzakelijk. Wij voeren regelmatig interne kwaliteitscontroles rondom veiligheid en hygiëne. Tevens werken wij enkel met hoogwaardige A-merk producten waar al jarenlang wetenschappelijk onderzoek naar is gedaan om de behandelingen zo voorspelbaar en betrouwbaar uit te kunnen voeren.

Wanneer u bij ons langskomt is het noodzakelijk dat wij u om bepaalde persoonsgegevens en medische gegevens vragen. U kunt ervan uitgaan dat deze (medische) gegevens, inclusief mogelijke foto’s, veilig bewaard worden. Wij vragen nadrukkelijk om toestemming voor het gebruik van uw foto’s voor na- en bijscholing, wetenschappelijk onderzoek of voor commerciële doeleinden. Volgens de medische wetgeving moeten wij uw dossier 15 jaar bewaren. U heeft het recht om deze gegevens in te zien. Indien u hier behoefte aan heeft dan kunt u een verzoek per mail doen naar [email protected]