De filosofie

Ons doel is om al onze klanten de beste versie van zichzelf te geven. Jong of oud, iedereen beschouwen wij als uniek. Door goed te luisteren naar de wensen en de tijd te nemen voor een intakegesprek zetten wij graag uw schoonheid extra kracht bij. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van injectables en huidtherapie kunnen wij u persoonlijk adviseren. Wij staan voor natuurlijke resultaten en laten u graag inzien dat met behulp van onze behandelingen subtiele verbeteringen kunnen worden behaald zonder dat uw omgeving daar direct iets van merkt. Wij werken enkel met A-producten, maar wel tegen een schappelijke prijs.  Niets is mooier dan een zelfverzekerd spiegelbeeld die u dagelijks toelacht.

Ons team

Wij zijn de gezichten achter Xavier. Wij hebben één ding met elkaar gemeen en dat is de oneindige liefde voor schoonheid. Voortdurend investeren wij in bij- en nascholing en kunnen dan ook stellen dat wij altijd up-to-date zijn over de nieuwste technieken en ontwikkelingen in ons vakgebied.

Ineke Zegstroo

Arts (BIG8992948901)

In 2016 studeerde Ineke af als arts aan het VUmc, waarbij zij onder andere een tijd werkzaam is geweest op Aruba en Suriname. Na enkele jaren ziekenhuis ervaring , werkt zij sinds begin 2019 als huisarts in opleiding, waarbij zij onder andere klein chirurgische handelingen verricht. Als huisarts weet zij goed hoe geestelijke welgesteldheid samenhangt met het lichaam; ofwel: goed in je vel zitten is goed voor je gezondheid! Om deze reden vindt zij het leuk om zich naast het huisartsen vak bezig te houden met cosmetische injectables. “Je maakt klanten oprecht gelukkig, and how wonderful is it to magnify the beauty that already exists?”

Marie Kuijt

Arts (BIG89917894701)

Drs. Marie Kuijt heeft inmiddels meer dan 6 jaar ervaring in de cosmetische geneeskunde. Zij staat bekend om haar persoonlijke benadering, eerlijke advies en behandelresultaten met een natuurlijk en fris resultaat. Marie studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam waar zij cum laude is afgestudeerd. Tijdens haar studie heeft zij zich verdiept in de dermatologie (AMC) en vanwege haar interesse in medisch-esthetische behandelingen is zij na het behalen van haar artsexamen aan de slag gegaan in de cosmetische geneeskunde. Vanzelfsprekend bezoekt zij voortdurend workshops en congressen in binnen- en buitenland om zich te informeren over de nieuwste behandeltechnieken. Daarnaast is zij ook lid van de NVCG.

Oran Ayubi

Arts (BIG19923268801)

Oran studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam. Na haar studie is zij zich gaan verdiepen in de cosmetische geneeskunde. Zij is al lange tijd werkzaam bij ons en verstaat het vak uitstekend. Haar passie is om de schoonheid van iedere klant te accentueren, maar wel met behoud van identiteit. Haar kracht is om de juiste aanpassingen in het gezicht te doen en de balans te bewaren. Zij is tevens lid van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG).

Charlotte van Laar

Arts(BIG89917573801)

Dr. Charlotte van Laar is in 2013 afgestudeerd als basisarts en zij is zich momenteel aan het specialiseren tot cardioloog. Naast het werken in het ziekenhuis en Xavier Clinics hecht zij veel waarde aan wetenschappelijk onderzoek. In 2019 is Charlotte gepromoveerd aan de Universiteit van Amsterdam. Charlotte heeft altijd een passie gehad voor de cosmetische geneeskunde en heeft zich hierin weten te bekwamen. Voor haar zit schoonheid zowel van buiten als van binnen. De combinatie en afwisseling van het medische en cosmetische geeft haar veel voldoening. Zorgvuldigheid, kwaliteit en het accentueren van de natuurlijke schoonheid staan bij haar voorop.

Melda Özmen

Huidtherapeute (BIG39101866788)

In 2016 heeft Melda de opleiding Huidtherapie aan de Hogeschool Utrecht succesvol afgerond. Tijdens haar studie kwam ze er snel achter dat ze een passie heeft voor de cosmetische kant van het vak. Ze deed veel werkervaring op bij verschillende klinieken in binnen- en buitenland. Ze heeft een oog voor detail en geeft u graag eerlijk advies. Ze biedt een luisterend oor en streeft naar resultaat. De afwisseling in haar beroep maakt haar werk erg plezierig en ze houdt ervan om haar kennis door te geven.

Rosa

Huidspecialiste

Tijdens haar studie werkte Rosa bij ICI Paris XL, hier is haar liefde voor de beauty ontstaan. Regelmatig volgde zij trainingen over de nieuwste producten op de markt. Zij heeft hier jaren ervaring opgedaan en verdiept zich hier nog dagelijks in. Onder begeleiding van een huidtherapeute heeft zij zich verdiept in microneedling. Rosa heeft oog voor detail en voert haar werk zorgvuldig uit. Naast haar werkzaamheden bij Xavier is Rosa ook werkzaam als psycholoog en biedt zij graag iedereen een luisterend oor.

Sime

Hostess

Al van jongs af aan is Sime gefascineerd en geïnteresseerd in de cosmetische geneeskunde. Zelf is ze er ook absoluut niet vies van. Ze noemt zichzelf ervaringsdeskundige en kan alle klanten goed informeren over de verwachtingen en nazorg. Ze weet precies hoe een klant zich zowel voor- als na de behandeling voelt en biedt graag mentale steun. Ze maakt de lekkerste koffie of schenkt graag een glaasje water voor u in om u op uw gemak te stellen. Niets geeft haar meer voldoening dan iemand gelukkig en tevreden de kliniek uit te zien lopen. Naast haar werkzaamheden bij Xavier is Sime ook werkzaam als consulente voor plastische chirurgie. Mocht u hierin geïnteresseerd zijn dan helpt zij u graag verder!

Julia

Hostess

Julia is van jongs af aan al met lichamelijke beweging bezig. Ze houdt van dansen en heeft een opleiding gevolgd aan de dansacademie. Na jaren voor evenementen gewerkt te hebben en een tijdje in Miami gewoond te hebben doet ze nu de opleiding Psychologie. In haar vrije tijd werkt ze als hostess bij Xavier. Omdat zij altijd in de evenementen branche gewerkt heeft is zij zich er bewust van hoe belangrijk het is om zelfverzekerd in je schoenen te staan. Julia ontvangt je graag bij Xavier met een lekkere kop koffie en een glimlach.

Homeira

Hostess

Homeira is vanaf het begin betrokken bij onze kliniek. Met haar juridische achtergrond zorgt zij ervoor dat alles formeel netjes geregeld is. Zij draagt er met name zorg voor dat al uw gegevens veilig bewaard worden in ons digitale patiëntendossier en dat u de juiste informatie ontvangt voorafgaand en na uw behandeling. Daarnaast heeft deze duizendpoot ook ervaring als financieel adviseur wat haar onmisbaar maakt voor onze boekhouding. Af en toe springt ze te hulp als gastvrouw. Ze houdt van een praatje en stelt u graag op uw gemak onder het genot van een heerlijk kopje koffie.

Daniëlla

Hostess

In 2019 behaalde Daniëlla haar bachelor in Bedrijfskunde aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Zij heeft gekozen een masteropleiding Marketing te volgen. Het leukste aan de marketingswereld vindt zij de kracht van social media en influencers. Haar studie sluit perfect aan bij onze jonge praktijk. Zij adviseert ons regelmatig en is onmisbaar in ons team. Dankzij haar input blijft onze social media up-to-date en missen we geen enkele nieuwe marketingstrategie. Zij heet u graag welkom in onze kliniek wanneer zij in haar vrije tijd als gastvrouw aan onze receptie staat.

Kwaliteit en veiligheid

Bij Xavier zijn we voortdurend bezig met de zorgkwaliteit. Om onze klanten de beste zorg te kunnen bieden is dat ook noodzakelijk. Wij voeren regelmatig interne kwaliteitscontroles rondom veiligheid en hygiëne. Tevens werken wij enkel met hoogwaardige A-merk producten waar al jarenlang wetenschappelijk onderzoek naar is gedaan om de behandelingen zo voorspelbaar en betrouwbaar uit te kunnen voeren.

Wanneer u bij ons langskomt is het noodzakelijk dat wij u om bepaalde persoonsgegevens en medische gegevens vragen. U kunt ervan uitgaan dat deze (medische) gegevens, inclusief mogelijke foto’s, veilig bewaard worden. Wij vragen nadrukkelijk om toestemming voor het gebruik van uw foto’s voor na- en bijscholing, wetenschappelijk onderzoek of voor commerciële doeleinden. Volgens de medische wetgeving moeten wij uw dossier 15 jaar bewaren. U heeft het recht om deze gegevens in te zien. Indien u hier behoefte aan heeft dan kunt u een verzoek per mail doen naar info@xavierclinics.nl