De filosofie

Ons doel is om al onze klanten de beste versie van zichzelf te geven. Jong of oud, iedereen beschouwen wij als uniek. Door goed te luisteren naar de wensen en de tijd te nemen voor een intakegesprek zetten wij graag uw schoonheid extra kracht bij. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van injectables en huidtherapie kunnen wij u persoonlijk adviseren. Wij staan voor natuurlijke resultaten en laten u graag inzien dat met behulp van onze behandelingen subtiele verbeteringen kunnen worden behaald zonder dat uw omgeving daar direct iets van merkt. Wij werken enkel met A-producten, maar wel tegen een schappelijke prijs.  Niets is mooier dan een zelfverzekerd spiegelbeeld die u dagelijks toelacht.

Ons team

Wij zijn de gezichten achter Xavier. Wij hebben één ding met elkaar gemeen en dat is de oneindige liefde voor schoonheid. Voortdurend investeren wij in bij- en nascholing en kunnen dan ook stellen dat wij altijd up-to-date zijn over de nieuwste technieken en ontwikkelingen in ons vakgebied.

Ineke Zegstroo

Arts (BIG8992948901)

In 2016 studeerde Ineke af als arts aan het VUmc, waarbij zij onder andere een tijd werkzaam is geweest op Aruba en Suriname. Na enkele jaren ziekenhuis ervaring , besloot zij sinds begin 2019 de huisarts opleiding te volgen, waarbij zij onder andere klein chirurgische handelingen verricht. Sinds 2023 is zij afgestudeerd als huisarts. Dankzij dit mooie beroep weet zij goed hoe geestelijke welgesteldheid samenhangt met het lichaam; ofwel: goed in je vel zitten is goed voor je gezondheid! Om deze reden vindt zij het leuk om zich naast het huisartsen vak bezig te houden met cosmetische injectables. “Je maakt klanten oprecht gelukkig, and how wonderful is it to magnify the beauty that already exists?”

Marie Kuijt

Arts (BIG89917894701)

Drs. Marie Kuijt heeft inmiddels meer dan 6 jaar ervaring in de cosmetische geneeskunde. Zij staat bekend om haar persoonlijke benadering, eerlijke advies en behandelresultaten met een natuurlijk en fris resultaat. Marie studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam waar zij cum laude is afgestudeerd. Tijdens haar studie heeft zij zich verdiept in de dermatologie (AMC) en vanwege haar interesse in medisch-esthetische behandelingen is zij na het behalen van haar artsexamen aan de slag gegaan in de cosmetische geneeskunde. Vanzelfsprekend bezoekt zij voortdurend workshops en congressen in binnen- en buitenland om zich te informeren over de nieuwste behandeltechnieken. Daarnaast is zij ook lid van de NVCG.

Tuna Demir

Arts(BIG29924876301)

Tijdens zijn studie Geneeskunde aan de Vrije Universiteit van Amsterdam heeft dokter Demir extra aandacht besteed aan het vakgebied van de plastische chirurgie. Hij ging hiervoor naar Tokio, waar hij onderzoek deed naar littekens. In Tokio is hij voor het eerst in aanraking gekomen met de cosmetische geneeskunde. Hier heeft hij zijn eerste scholing in injectables gevolgd. Een passie voor de esthetische kant van zijn beroep werd geboren. Dokter Demir heeft een duidelijke visie op schoonheid en streeft altijd naar een natuurlijk resultaat. “Een gezicht verander je niet en dat wil je niet”.

Dokter Tuna is tevens lid van de NVCG.

Charlotte van Laar

Arts(BIG89917573801)

Dr. Charlotte van Laar is in 2013 afgestudeerd als basisarts en zij is zich daarna gaan specialiseren tot cardioloog. Naast het werken in het ziekenhuis en Xavier Clinics hecht zij veel waarde aan wetenschappelijk onderzoek. In 2019 is Charlotte gepromoveerd aan de Universiteit van Amsterdam en in 2023 is zij afgestudeerd als cardioloog. Charlotte heeft altijd een passie gehad voor de cosmetische geneeskunde en heeft zich hierin weten te bekwamen. Voor haar zit schoonheid zowel van buiten als van binnen. De combinatie en afwisseling van het medische en cosmetische geeft haar veel voldoening. Zorgvuldigheid, kwaliteit en het accentueren van de natuurlijke schoonheid staan bij haar voorop.

Imani van Dijke

Huidtherapeute

Sinds 2020 is Imani afgestudeerd als huidtherapeut aan De Haagse Hogeschool. Tijdens haar werk als huidtherapeut heeft zij zowel cosmetisch als medische behandelingen uitgevoerd. Ze kijkt naar elke huid met een frisse blik en zorgt dat je een compleet persoonlijk behandelplan krijgt. Haar kracht zit in het combineren van behandelingen zodat op elke behoefte van jouw huid kan worden ingespeeld. Ze heeft oog voor detail en streeft naar resultaat, altijd met een eerlijk advies. Verder biedt ze een luisterend oor en zorgt ze dat jouw behandeling prettig verloopt. Om haar kennis bij te houden volgt ze regelmatig cursussen en bijscholing. Tevens is ze lid van de Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten.

Seylan

Hostess/ PR Manager

In 2017 is Seylan afgestudeerd als grafisch vormgever mode en trends gericht. Van kleins af aan heeft ze altijd interesse gehad in de mode en voornamelijk in de nieuwste trends. Ook houdt ze ervan om bezig te zijn met kunst, het tekenen/schilderen van vrouwelijke lichamen. Haar grootste inspiratie komt van de cosmetische industrie. Ze komt helemaal vanuit Rotterdam met plezier naar Xavier. Seylan ontwerpt graag content voor onze social media en verzorgt ook een warm welkom voor onze cliënten in de kliniek.

Julia

Hostess

Julia is van jongs af aan al met lichamelijke beweging bezig. Ze houdt van dansen en heeft een opleiding gevolgd aan de dansacademie. Na jaren voor evenementen gewerkt te hebben en een tijdje in Miami gewoond te hebben doet ze nu de opleiding Psychologie. In haar vrije tijd werkt ze als hostess bij Xavier. Omdat zij altijd in de evenementen branche gewerkt heeft is zij zich er bewust van hoe belangrijk het is om zelfverzekerd in je schoenen te staan. Julia ontvangt je graag bij Xavier met een lekkere kop koffie en een glimlach.

Kwaliteit en veiligheid

Bij Xavier zijn we voortdurend bezig met de zorgkwaliteit. Om onze klanten de beste zorg te kunnen bieden is dat ook noodzakelijk. Wij voeren regelmatig interne kwaliteitscontroles rondom veiligheid en hygiëne. Tevens werken wij enkel met hoogwaardige A-merk producten waar al jarenlang wetenschappelijk onderzoek naar is gedaan om de behandelingen zo voorspelbaar en betrouwbaar uit te kunnen voeren.

Wanneer u bij ons langskomt is het noodzakelijk dat wij u om bepaalde persoonsgegevens en medische gegevens vragen. U kunt ervan uitgaan dat deze (medische) gegevens, inclusief mogelijke foto’s, veilig bewaard worden. Wij vragen nadrukkelijk om toestemming voor het gebruik van uw foto’s voor na- en bijscholing, wetenschappelijk onderzoek of voor commerciële doeleinden. Volgens de medische wetgeving moeten wij uw dossier 15 jaar bewaren. U heeft het recht om deze gegevens in te zien. Indien u hier behoefte aan heeft dan kunt u een verzoek per mail doen naar info@xavierclinics.nl