Huidverbetering

Onze huid kan altijd wel een oppepper gebruiken. De huid wordt dagelijks blootgesteld aan invloeden van buitenaf. Naarmate we ouder worden neemt ook de huidkwaliteit af, dit merken we onder andere aan een drogere en ruwere huidtextuur. De reden hiervoor is dat de hoeveelheid collageen, elastine en hyaluronzuur afnemen. Wij werken met verschillende huidverbeteringstechnieken om dit weer te herstellen. Het doel van de behandelingen is om de huid van binnenuit te hydrateren en weer te laten stralen.

Maak nu een afspraak!

Kosteloos en vrijblijvend consult
Hoogste kwaliteit
Geen lange wachttijden

Wij werken met veilige
A-merk producten

Afspraak maken

of bel 020 - 2443758

of bekijk onze tarieven

Online afspraak maken

Via ons online boekingssysteem kunt u eenvoudig een afspraak inboeken voor uw afspraak.

Indien u graag langs wilt komen voor een consult en direct behandeld wilt worden, dan kunt u direct een behandeling inboeken.

Voor groepsafspraken of combinatie afspraken kunt u telefonisch contact met ons opnemen of mailen naar info@xavierclinics.nl

Adviesgesprek met de arts

Voorafgaand aan alle behandelingen wordt er eerst een consult ingepland. Tijdens het consult wordt er door de arts geluisterd naar uw wensen en gekeken naar de mogelijkheden om dit doel te bereiken. De arts zal u goed informeren over de voor- en nazorg en over het resultaat wat u kunt verwachten, welke risico’s er eventueel zijn en het herstel van de gekozen behandeling.

De behandeling

Op het moment dat u ervoor heeft gekozen om een behandeling bij ons te ondergaan dan vragen wij u voorafgaand aan de behandeling een medische vragenlijst in te vullen en een behandelovereenkomst te tekenen. Gebruikt u veel medicatie? Neem dan uw medicatielijst mee naar uw afspraak.

Voor uw medische dossier zullen er zowel voor de behandeling als na de behandeling foto’s van u genomen worden voor uw medisch dossier. In sommige gevallen wordt de huid plaatselijk verdoofd met een verdovende crème of een verdovingsvloeistof voorafgaand aan de behandeling.

Nazorg

Na afloop van de behandeling ontvangt u per e-mail een nazorgformulier. U hoeft niet in de kliniek te blijven en kunt direct naar huis. Het komt vaak voor dat de huid na de behandeling rood en gezwollen is en soms kan er sprake zijn van blauw plekjes. Deze bijwerkingen zullen vanzelf weer verdwijnen. Het is belangrijk dat u het behandelde gebied, indien geadviseerd, goed koelt met de coolpack die u van ons heeft gekregen. Mocht u erg last hebben van blauwe plekken, dan adviseren wij om Arnica crème aan te brengen op het behandelde gebied.

Het wordt de eerste 4 uur na de behandeling afgeraden om make-up aanbrengt op de behandelde gebieden. Ook wordt het afgeraden om tot een week na de behandeling zich bloot te stellen aan intense warmte (zon, sauna en zonnebank). Wij raden het af om gedurende twee weken na de behandeling een gezichtsbehandeling te ondergaan. Na twee weken kunt u het eindresultaat beoordelen van de behandeling.

Mocht u vragen hebben over uw herstel neem dan gerust contact met ons op.

De kans op complicaties is zeer klein. Zoals bij elke ingreep is er een klein risico op infectie of allergie.

Een overzicht van onze behandelingen

SkinboosterProfhiloProfhilo SerumDermapenKybella/BelkyraSculptra

Skinbooster (Restylane Vital)

Restylane vital skinbooster behandelingen zijn speciaal ontwikkeld om de huid te voeden en de huidstructuur en conditie snel en langdurig te verbeteren. De huid wordt van binnenuit verzorgd en zorgt zo voor een geleidelijke verbetering van de huidkwaliteit. Er wordt gebruik gemaakt van hydraterende micro-injecties met hyaluronzuur om de natuurlijke hyaluronzuur-reserves aan te vullen en de huid van binnenuit te verbeteren en de collageenproductie te stimuleren. Hierdoor treedt vermindering van oneffenheden en lijntjes op en wordt er een soepele en gladde huid gecreëerd wat zorgt voor een “healthy glow”.

Dit product is tevens geschikt om oude (acne-) littekens te verminderen en kan ook voor de handen, decolleté en hals geïndiceerd worden. De behandeling werkt in kuurverband. Dit houdt in dat de behandeling 3 keer herhaald dient te worden met tussenpozen van 2-4 weken. Hierna is een onderhoudsbehandeling nodig elke 6 maanden.

Profhilo

Profhilo is een anti-aging behandeling met puur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen. Met slechts 5 prikjes per gezichtshelft is de behandeling minimaal invasief en kunt u direct weer uw dagelijkse werkzaamheden oppakken zonder dat iemand iets aan u merkt. Een Profhilo behandeling dankt zijn positieve werking door de aanmaak van collageen, elastine én stimulatie van vetweefsel. Dit wordt bio-remodelling genoemd. De huid wordt door een Profhilo behandeling weer stevig en gezond in de verschillende huidlagen. Een belangrijk voordeel is dat de huid verjongd wordt zonder volume toe te voegen aan het gezicht. De huid wordt daadwerkelijk hersteld en huidverslapping wordt aangepakt. Profhilo is ook geschikt voor verslapping in de hals, decolleté, handen, bovenarmen en benen. Het beste resultaat wordt behaald bij een Profhilo kuur van minimaal twee tot drie behandelingen met ongeveer 28 dagen tussen de behandelingen. Na 6 maanden dient er een onderhoudsbehandeling gedaan te worden.

Profhilo Serum Haenkenium

Profhilo Haenkenium combineert hyaluronzuur (HA) complex met het gepatenteerde salvia haenkei extract, Haenkenium, die functioneert als een antioxidant, de huid beschermt tegen vroegtijdige veroudering en hyperpigmentatie, zorgt voor het herstellen van de barrière functie, huidirritatie verlicht en hydratatie geeft aan de huid. Volgens IBSA Italie combineert het 2 verschillende moleculaire gewichten; het hoog moleculair gewicht HA creëert het beschermende effect en het laag moleculair gewicht draagt bij aan optimale hydratatie van de huid.

Salvia Haenkei helpt om te beschermen tegen vrije radicalen. Verder is het product uitermate geschikt voor gebruik na esthetische behandelingen zoals botox, fillers en peelings maar kan het ook prima toegevoegd worden aan je dagelijkse skincare routine. Gebruiksadvies: 2 maal daags.

Dermapen

De dermapen is het meest professionele en geschikte systeem op het gebied van microneedling. Een Dermapen behandeling is een veilige en effectieve manier om een enorm scala van huidverbetering en huidvernieuwing te realiseren. De huid wordt hierbij in de diepte vernieuwd en verfraaid zonder het beschadigen van de bovenste huidlaag.

De Dermapen bestaat uit miniscule naaldjes die kleine verwondingen op de huid maken waardoor een natuurlijk herstelproces geactiveerd wordt. De Dermapen maakt middels de pulserende miniscule naaldjes kleine kanaaltjes in de huid. Hierdoor worden de bloedvaatjes gestimuleerd, waardoor de huid op een natuurlijke manier geactiveerd wordt en zo komt het natuurlijke herstelproces op gang. Actieve helende factoren komen vrij die zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine. Dit resulteert in een dikkere, stevigere en gladdere huid. Ook verminderen littekens, rimpels en vervaagt pigmentatie door vernieuwing van de huid.

Het is van belang om de behandeling bij te houden. Hoe vaak dit nodig is is sterk afhankelijk van het huidtype. Onze huidspecialiste zal u hierin adviseren.

Kybella / Belkyra

We kennen Kybella uit de Verenigde Staten waar het al jaren bekend is. In Europa noemen we dit product Belkyra. Het bevat de werkzame stof deoxycholinezuur. Dit stofje is al van nature aanwezig in ons lichaam en heeft als doel het afbreken van vetten uit onze voeding.

Onze onderkin bestaat voor het grootste gedeelte uit vetweefsel. Daarom is dit product uitermate geschikt om specifiek dit vetweefsel af te breken. De vetcellen die afbreken kunnen geen vet meer opnemen, waardoor het volume van de onderkin dus afneemt. Het lichaam voert de afgebroken vetcellen  vanzelf af.

Indien u geïnteresseerd bent in een behandeling dan plannen we eerst een consult in. Tijdens een consult zal de arts samen met u kijken naar het probleemgebied en met u bespreken of u in aanmerking komt voor de behandeling. Mocht dit zo zijn dan zal er ook meteen een schatting gemaakt worden hoeveel sessies er nodig zullen zijn om uw doel te bereiken. Tijdens de behandeling wordt de vloeistof in het vetweefsel van de onderkin geïnjecteerd. Hierna is het van belang dat het behandelde gebied goed gekoeld wordt. De onderkin zal namelijk opzwellen en rood worden direct na de behandeling. Er kunnen ook blauwe plekken optreden, maar deze zullen vanzelf weer verdwijnen.

Sculptra

Sculptra is een 100% biologisch afbreekbaar polymelkzuur verwerkt in hydrogel. Het product heeft zichzelf de afgelopen 25 jaar in Amerika al bewezen en is dan ook FDA-approved. Het product is geschikt voor het gezicht en voor het lichaam. Het kan ingezet worden tegen cellulitis, hipdips, onderhuidse oneffenheden na chirurgische ingrepen en waar het met name beroemd om is geworden: het geven van volume aan de billen. Zo wordt een kostbare chirurgische ingreep om de billen op te vullen voorkomen. Een bijkomend voordeel is dat de dagelijkse werkzaamheden direct voortgezet kunnen worden en de kans op complicaties veel kleiner is. Sculptra wordt volledig door het lichaam opgenomen en verdwijnt uiteindelijk geheel uit het lichaam. Met kleine dunne injectienaaldjes brengt de behandelend arts de Sculptra-oplossing net onder de huid aan. Omdat het inbrengen van het naaldje in de huid op sommige plaatsen gevoelig kan zijn, gebruikt de arts vaak een combinatie van Sculptra met een plaatselijke verdoving. Een lichte zwelling is in de eerste uren na de behandeling normaal. Direct na de behandeling is het volumeherstellende effect van Sculptra zichtbaar. Na de eerste twee weken neemt dat effect weer wat af, omdat het polymelkzuur zich verspreidt in de huid. Daarna gaat het nieuwe collageen zich vormen. Het duurt enkele weken voordat het uiteindelijke resultaat zichtbaar wordt. Het effect van Sculptra-behandelingen is duurzaam. Twee tot vier jaar is het effect zichtbaar. Sculptra is na twee jaar volledig door lichaamseigen collageen vervangen.

Maak nu een afspraak!

Kosteloos en vrijblijvend consult
Hoogste kwaliteit
Geen lange wachttijden

Wij werken met veilige
A-merk producten

Afspraak maken

of bel 020 - 2443758

of bekijk onze tarieven