Huidverbetering

Onzuiverheden, rimpeltjes, acne, een droge en/of doffe huid: we krijgen er allemaal mee te maken. De meeste mensen smeren dagelijks verzorgingsproducten op hun huid om dit tegen te gaan. Echter blijft de werking van crèmes beperkt tot het oppervlakte van de huid. Bij de meeste huidproblemen geldt: voor écht resultaat is meer nodig. Zeker bij de ouder wordende huid. Vaak dien je de huid te verbeteren van binnenuit en daarbij verschillende huidlagen te behandelen. Zo wordt de huid gestimuleerd zich te herstellen. Bijvoorbeeld door de collageen voorraad weer aan te vullen en de huid te verjongen. Hier kunnen wij bij helpen. In onze kliniek bieden we verschillende behandelingen aan voor huidverbetering en huidverjonging, gericht op allerlei vormen van huidproblematiek. Hoe kunnen we jou helpen en je huid doen stralen?

Maak nu een afspraak!

Kosteloos en vrijblijvend consult
Hoogste kwaliteit
Geen lange wachttijden

Wij werken met veilige
A-merk producten

Afspraak maken

of bel 020 - 2443758

of bekijk onze tarieven

Online afspraak maken

Via ons online boekingssysteem kunt u eenvoudig een afspraak inboeken voor uw afspraak. Indien u graag langs wilt komen voor een consult en direct behandeld wilt worden, dan kunt u direct een behandeling inboeken. Voor groepsafspraken of combinatie afspraken kunt u telefonisch contact met ons opnemen of mailen naar [email protected]

Adviesgesprek met de medisch specialist

Voorafgaand aan alle behandelingen wordt er eerst een consult ingepland. Tijdens het consult wordt er door de specialist geluisterd naar uw wensen en gekeken naar de mogelijkheden om dit doel te bereiken. De specialist zal u goed informeren over de voor- en nazorg en over het resultaat wat u kunt verwachten, welke risico’s er eventueel zijn en het herstel van de gekozen behandeling.

De behandeling

Op het moment dat u ervoor heeft gekozen om een behandeling bij ons te ondergaan dan vragen wij u voorafgaand aan de behandeling een medische vragenlijst in te vullen en een behandelovereenkomst te tekenen. Gebruikt u veel medicatie? Neem dan uw medicatielijst mee naar uw afspraak.

Voor uw medische dossier zullen er zowel voor de behandeling als na de behandeling foto’s van u genomen worden voor uw medisch dossier. In sommige gevallen wordt de huid plaatselijk verdoofd met een verdovende crème of een verdovingsvloeistof voorafgaand aan de behandeling.

Nazorg

Na afloop van de behandeling ontvangt u per e-mail een nazorgformulier. U hoeft niet in de kliniek te blijven en kunt direct naar huis. Het komt vaak voor dat de huid na de behandeling rood en gezwollen is en soms kan er sprake zijn van blauw plekjes. Deze bijwerkingen zullen vanzelf weer verdwijnen. Het is belangrijk dat u het behandelde gebied, indien geadviseerd, goed koelt met de coolpack die u van ons heeft gekregen. Mocht u erg last hebben van blauwe plekken, dan adviseren wij om Arnica crème aan te brengen op het behandelde gebied.

Het wordt de eerste 4 uur na de behandeling afgeraden om make-up aanbrengt op de behandelde gebieden. Ook wordt het afgeraden om tot een week na de behandeling zich bloot te stellen aan intense warmte (zon, sauna en zonnebank). Wij raden het af om gedurende twee weken na de behandeling een gezichtsbehandeling te ondergaan. Na twee weken kunt u het eindresultaat beoordelen van de behandeling.

Mocht u vragen hebben over uw herstel neem dan gerust contact met ons op.

De kans op complicaties is zeer klein. Zoals bij elke ingreep is er een klein risico op infectie of allergie.

Een overzicht van onze behandelingen

Kybella / BelkyraProfhiloProfhilo BodyProfhilo SerumXL Hair

Heb je last van meerdere van de genoemde huidproblemen? Ook dan kunnen we helpen. Onze behandelaren zullen samen met jou bepalen welke zones en problemen je zou willen behandelen. Zo komen we tot een persoonlijk behandelplan om het gewenste effect te bereiken. Daarbij kunnen behandelingen worden gecombineerd of herhaald voor optimaal resultaat.

Benieuwd welke behandelingen voor jou effectief kunnen zijn? Maak hieronder geheel vrijblijvend een afspraak voor een verkennend adviesgesprek.

Waarom huidverbetering?

Iets waar wij onherroepelijk mee te maken krijgen is huidveroudering. Naarmate onze leeftijd vordert, gaat de kwaliteit van de huid achteruit. De huid wordt dunner en gevoeliger. Het wordt minder stevig en verliest aan elasticiteit; ook wel elastosis genoemd. Vlekjes, onregelmatigheden en lijntjes ontstaan, vooral op plekken die veel zonlicht hebben gekregen. Ook verliest de huid aan hydratatie. Vooral vrouwen zullen hier last van krijgen rond de menopauze.

De onderliggende processen die de huidkwaliteit doen afnemen, putten bijvoorbeeld de voorraad collageen en hyaluronzuur langzaam uit. Dit zijn belangrijke stofjes die maken dat je huid er fris, jong en gehydrateerd uitziet. Met onze bewezen effectieve methodes voor huidverbetering gaan we de effecten van deze processen tegen. Zo kunnen we jouw huid weer voorzien van de nodige hydratatie en gaan we rimpels en onzuiverheden tegen. Je huid oogt frisser, jonger en gezonder.

Huidbehandeling voor jonge cliënten

Je hoeft niet te wachten met huidverbetering tot rimpeltjes of andere huidproblemen zich aandienen. Wil je op welke leeftijd dan ook een jong en fris ogende huid? Wees er dan op tijd bij en zet in op preventie en tijdige interventie. Voorkomen is altijd beter dan genezen, en dat geldt zeker voor de huid!

Ook jonge cliënten die geen opvallende ouderdomsverschijnselen hebben, kunnen we helpen met behandelingen die uiterlijk en uitstraling verbeteren. Bijvoorbeeld door de hydratatie en elasticiteit een boost te geven.

Zo raakt je huid beschadigd

De huid is ons grootste orgaan en fungeert als barrière tegen invloeden van buitenaf. Je bent dus gebaat bij een sterke huid. In de loop der tijd raakt je huid beschadigd door verschillende externe invloeden. Denk aan zonlicht en het klimaat. Maar ook de zeep die je gebruikt kan je huid droger maken en beschadigen. Ook aanraking, zoals krabben en pulken, resulteert in schade.

Naast externe invloeden zijn er andere factoren die een negatief effect hebben op de huidconditie. Denk aan het gebruik van medicatie, bepaalde aandoeningen en natuurlijk leefstijlfactoren. Roken en slechte voeding hebben zoals de meeste mensen weten een duidelijke impact op je huid. Maar ook stress kan de huidkwaliteit doen afnemen.

Met onze huidbehandelingen kunnen we de effecten van al deze invloeden tegengaan. Welke invloeden de grootste impact hebben en hoe dit het beste kan worden behandeld, is heel persoonlijk. Daarom zullen we een behandelplan op maat maken, geheel afgestemd op jouw situatie en wensen.

Crèmes versus huidverbetering

De meeste mensen beginnen tussen hun twintigste en dertigste met smeren; hydraterende lotions en antirimpelcrème krijgen een vast plekje in de skincare-routine. Met crèmes kan de huid enigszins worden beschermd tegen invloeden van buitenaf doordat deze vochtiger wordt. Daardoor is het beter bestand tegen schade. Het dagelijks verzorgen van je huid met de juiste producten geeft je een belangrijke basis wat betreft hydratatie en je uitstraling.

Toch is het bereik van crèmes beperkt, ook al gebruiken zulke producten vaak veelbelovende claims. Een huidverbeterende behandeling zal dan ook veel meer resultaat geven. Ook zullen de effecten sneller optreden. Hoe snel, dat is afhankelijk van de behandeling. Bovendien zal een huidbehandeling een positief effect hebben op de gezondheid van de huid. Het effect van een behandeling zal tevens significant langer aanhouden dan dat van een smeerseltje, hoe goed deze crème ook is. Het verschilt per behandeling, maar doorgaans kun je rekenen op een zichtbaar resultaat dat maanden lang aanhoudt!

Maak nu een afspraak!

Kosteloos en vrijblijvend consult
Hoogste kwaliteit
Geen lange wachttijden

Wij werken met veilige
A-merk producten

Afspraak maken

of bel 020 - 2443758

of bekijk onze tarieven