Fillers

Fillers. Een frissere uitstraling! Steeds meer mensen zien er het voordeel van in en gaan ermee aan de slag om een jongere uitstraling te krijgen. Er zijn verschillende behandelingen die u kunt ondergaan. Echter, voordat u fillers laat plaatsen, is het goed om te weten wat het precies is en hoe de behandelingen eruit zien. En welke behandeling gaat het beste bij u passen? Hieronder leest u alles wat u wilt weten voor u een afspraak inplant.

Maak nu een afspraak!

Kosteloos en vrijblijvend consult
Hoogste kwaliteit
Geen lange wachttijden

Wij werken met veilige
A-merk producten

Afspraak maken

of bel 020 - 2443758

of bekijk onze tarieven

Maak nu een afspraak!

Kosteloos en vrijblijvend consult
Hoogste kwaliteit
Geen lange wachttijden

Wij werken met veilige
A-merk producten

Afspraak maken

of bel 020 - 2443758

of bekijk onze tarieven

Online afspraak maken

Via ons online boekingssysteem kunt u eenvoudig een afspraak inboeken voor uw afspraak.

Indien u graag langs wilt komen voor een consult en direct behandeld wilt worden, dan kunt u direct een behandeling inboeken.

Voor groepsafspraken of combinatie afspraken kunt u telefonisch contact met ons opnemen of mailen naar [email protected]

Adviesgesprek met de arts

Voorafgaand aan alle behandelingen wordt er eerst een consult ingepland. Tijdens het consult wordt er door de arts geluisterd naar uw wensen en gekeken naar de mogelijkheden om dit doel te bereiken. De arts zal u goed informeren over de voor- en nazorg en over het resultaat wat u kunt verwachten, welke risico’s er eventueel zijn en het herstel van de gekozen behandeling.

De behandeling

Op het moment dat u ervoor heeft gekozen om een behandeling bij ons te ondergaan dan vragen wij u voorafgaand aan de behandeling een medische vragenlijst in te vullen en een behandelovereenkomst te tekenen. Gebruikt u veel medicatie? Neem dan uw medicatielijst mee naar uw afspraak.

Voor uw medische dossier zullen er zowel voor de behandeling als na de behandeling foto’s van u genomen worden voor uw medisch dossier. In sommige gevallen wordt de huid plaatselijk verdoofd met een verdovende crème of een verdovingsvloeistof voorafgaand aan de behandeling.

Nazorg

Na afloop van de behandeling ontvangt u per e-mail een nazorgformulier. U hoeft niet in de kliniek te blijven en kunt direct naar huis. Het komt vaak voor dat de huid na de behandeling rood en gezwollen is en soms kan er sprake zijn van blauw plekjes. Deze bijwerkingen zullen vanzelf weer verdwijnen. Het is belangrijk dat u het behandelde gebied, indien geadviseerd, goed koelt met de coolpack die u van ons heeft gekregen. Mocht u erg last hebben van blauwe plekken, dan adviseren wij om Arnica crème aan te brengen op het behandelde gebied.

Het wordt de eerste 4 uur na de behandeling afgeraden om make-up aanbrengt op de behandelde gebieden. Ook wordt het afgeraden om tot een week na de behandeling zich bloot te stellen aan intense warmte (zon, sauna en zonnebank). Wij raden het af om gedurende twee weken na de behandeling een gezichtsbehandeling te ondergaan. Na twee weken kunt u het eindresultaat beoordelen van de behandeling.

Mocht u vragen hebben over uw herstel neem dan gerust contact met ons op.

De kans op complicaties is zeer klein. Zoals bij elke ingreep is er een klein risico op infectie of allergie.

Een overzicht van onze behandelingen

HyalaseJukbeenderenKaaklijnKincorrectieLippenLiquid FaceliftMarionetlijnenNeuscorrectieNeuslippenplooiTraangootjesRokerslijntjesSculptra / LanlumaSlapen opvullen

Dit zijn fillers

Fillers zijn injectables op basis van hyaluronzuur, die in de huid wordt gespoten. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof, welke biologisch afgebroken wordt na verloop van tijd. Het voordeel hiervan is dat de kans op een allergie relatief klein is. Het uiteindelijke doel van een fillerbehandeling is om het gezicht meer volume te geven. Daarnaast verbeteren de verhoudingen en contouren en worden rimpels en lijntjes verzacht. Eindresultaat: een mooie huid en meer zelfvertrouwen.

Voor elke indicatie in het gezicht wordt een andere dikte hyaluronzuur gebruikt. Het effect van de behandeling houdt gemiddeld 6-12 maanden aan waarna de behandeling herhaald dient te worden om het gewenste resultaat te behouden.

Na de behandeling kan de huid rood zijn en soms ontstaat er een blauw plekje. Dit trekt uiteraard weer weg. Na 14 dagen is het uiteindelijke eindresultaat van een filler behandeling goed zichtbaar.

De filler behandeling

Tijdens de eerste afspraak stelt de professional een behandelplan samen die past bij uw zorgvraag. Iedere indicatie in het gezicht zal namelijk weer een geheel andere soort filler nodig hebben om een gewenst resultaat te behalen. Na het gezamenlijk opstellen van dit behandelplan kan er eventueel een vervolgafspraak gemaakt worden voor de uitvoering.

Het kan zijn dat uw huid na de behandeling rood is en er een blauw plekje ontstaat. Dit trekt vanzelf weer weg. Na 14 dagen is goed zichtbaar wat de fillers voor uw gezicht betekenen.

Filler behandeling herhalen voor de beste resultaten

Een filler behandeling is dus vrijwel gelijk zichtbaar in jouw gezicht. Doordat hyaluronzuur wordt afgebroken door het lichaam, blijft de behandeling gemiddeld tussen de 6 en 12 maanden zichtbaar. Daarna dient u de behandeling te herhalen, zodat u het gewenste resultaat kunt behouden. U kunt hier eventueel ook al eerder mee starten. Dit moet u dan overleggen met de professional, zodat alle opties bekeken kunnen worden. Er zijn een groot aantal behandelingen die u uit kunt laten voeren met fillers. Hierboven staan enkele behandelingen uitgelegd.

Maak nu een afspraak!

Kosteloos en vrijblijvend consult
Hoogste kwaliteit
Geen lange wachttijden

Wij werken met veilige
A-merk producten

Afspraak maken

of bel 020 - 2443758

of bekijk onze tarieven