Belkyra / Kybella

We kennen Kybella uit de Verenigde Staten waar het al jaren bekend is. In Europa noemen we dit product Belkyra. Het bevat de werkzame stof deoxycholinezuur. Dit stofje is al van nature aanwezig in ons lichaam en heeft als doel het afbreken van vetten uit onze voeding.

Onze onderkin bestaat voor het grootste gedeelte uit vetweefsel. Daarom is dit product uitermate geschikt om specifiek dit vetweefsel af te breken. De vetcellen die afbreken kunnen geen vet meer opnemen, waardoor het volume van de onderkin dus afneemt. Het lichaam voert de afgebroken vetcellen vanzelf af.

Indien u geïnteresseerd bent in een behandeling dan plannen we eerst een consult in. Tijdens een consult zal de arts samen met u kijken naar het probleemgebied en met u bespreken of u in aanmerking komt voor de behandeling. Mocht dit zo zijn dan zal er ook meteen een schatting gemaakt worden hoeveel sessies er nodig zullen zijn om uw doel te bereiken. Tijdens de behandeling wordt de vloeistof in het vetweefsel van de onderkin geïnjecteerd.

Hierna is het van belang dat het behandelde gebied goed gekoeld wordt. De onderkin zal namelijk opzwellen en rood worden direct na de behandeling. Er kunnen ook blauwe plekken optreden, maar deze zullen vanzelf weer verdwijnen.

Online afspraak maken

Via ons online boekingssysteem kunt u eenvoudig een afspraak inboeken voor uw afspraak.

Indien u graag langs wilt komen voor een consult en direct behandeld wilt worden, dan kunt u direct een behandeling inboeken.

Voor groepsafspraken of combinatie afspraken kunt u telefonisch contact met ons opnemen of mailen naar [email protected]

Adviesgesprek met de arts

Voorafgaand aan alle behandelingen wordt er eerst een consult ingepland. Tijdens het consult wordt er door de arts geluisterd naar uw wensen en gekeken naar de mogelijkheden om dit doel te bereiken. De arts zal u goed informeren over de voor- en nazorg en over het resultaat wat u kunt verwachten, welke risico’s er eventueel zijn en het herstel van de gekozen behandeling.

De behandeling

Op het moment dat u ervoor heeft gekozen om een behandeling bij ons te ondergaan dan vragen wij u voorafgaand aan de behandeling een medische vragenlijst in te vullen en een behandelovereenkomst te tekenen. Gebruikt u veel medicatie? Neem dan uw medicatielijst mee naar uw afspraak.

Voor uw medische dossier zullen er zowel voor de behandeling als na de behandeling foto’s van u genomen worden voor uw medisch dossier. In sommige gevallen wordt de huid plaatselijk verdoofd met een verdovende crème of een verdovingsvloeistof voorafgaand aan de behandeling.

Nazorg

Na afloop van de behandeling ontvangt u per e-mail een nazorgformulier. U hoeft niet in de kliniek te blijven en kunt direct naar huis. Het komt vaak voor dat de huid na de behandeling rood en gezwollen is en soms kan er sprake zijn van blauw plekjes. Deze bijwerkingen zullen vanzelf weer verdwijnen. Het is belangrijk dat u het behandelde gebied, indien geadviseerd, goed koelt met de coolpack die u van ons heeft gekregen. Mocht u erg last hebben van blauwe plekken, dan adviseren wij om Arnica crème aan te brengen op het behandelde gebied.

Het wordt de eerste 4 uur na de behandeling afgeraden om make-up aanbrengt op de behandelde gebieden. Ook wordt het afgeraden om tot een week na de behandeling zich bloot te stellen aan intense warmte (zon, sauna en zonnebank). Wij raden het af om gedurende twee weken na de behandeling een gezichtsbehandeling te ondergaan. Na twee weken kunt u het eindresultaat beoordelen van de behandeling.

Mocht u vragen hebben over uw herstel neem dan gerust contact met ons op.

Risico's

De kans op complicaties is zeer klein. Zoals bij elke ingreep is er een klein risico op infectie of allergie.

Maak nu een afspraak!

Kosteloos en vrijblijvend consult
Hoogste kwaliteit
Geen lange wachttijden

Wij werken met veilige
A-merk producten

Afspraak maken

of bel 020 - 2443758

of bekijk onze tarieven