PROFHILO Behandeling in Amsterdam

Profhilo

Profhilo is een anti-aging behandeling met puur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen. Met slechts 5 prikjes per gezichtshelft is de behandeling minimaal invasief en kunt u direct weer uw dagelijkse werkzaamheden oppakken zonder dat iemand iets aan u merkt. Een Profhilo behandeling dankt zijn positieve werking door de aanmaak van collageen, elastine én stimulatie van vetweefsel. Dit wordt bio-remodelling genoemd. De huid wordt door een Profhilo behandeling weer stevig en gezond in de verschillende huidlagen. Een belangrijk voordeel is dat de huid verjongd wordt zonder volume toe te voegen aan het gezicht. De huid wordt daadwerkelijk hersteld en huidverslapping wordt aangepakt. Profhilo is ook geschikt voor verslapping in de hals, decolleté, handen, bovenarmen en benen. Het beste resultaat wordt behaald bij een Profhilo kuur van minimaal twee tot drie behandelingen met ongeveer 28 dagen tussen de behandelingen. Na 6 maanden dient er een onderhoudsbehandeling gedaan te worden.

Profhilo Body

Profhilo®️ Body is een anti-aging behandeling met een grote hoeveelheid puur hyaluronzuur, zonder chemische toevoegingen, speciaal ontwikkeld voor huidverslapping van het lichaam. De werking van Profhilo®️ Body is te danken aan het feit dat de aanmaak van collageen (stevigheid) en elastine (rekbaarheid) gestimuleerd wordt. De huid wordt weer steviger, gezonder en veerkrachtiger.

“Een belangrijk voordeel is dat je met Profhilo®️ Body de huid kunt verjongen zonder volume te geven. De huid wordt daadwerkelijk hersteld, huidverslapping wordt aangepakt en dit met een 100% natuurlijke bewerking van hyaluronzuur”

Welke indicaties kun je met Profhilo®️ Body behandelen?
De behandeling is geschikt voor huidverslapping aan de binnenkant van de bovenarmen en van de buik. Het resultaat is heel natuurlijk, de huid wordt steviger, veerkrachtiger en is beter gehydrateerd.

Wat is er nieuw aan Profhilo®️ Body?
Profhilo®️ heeft in 2016 de Aesthetics Awards gewonnen voor de meest innovatieve behandeling omdat het een geheel nieuwe bewerking van hyaluronzuur betreft met hele specifieke voordelen. Het hyaluronzuur is heel natuurlijk, daardoor is er minder kans op bijwerkingen en krijg je een natuurlijk resultaat. Profhilo®️ Body is sinds oktober 2021 op de markt. Deze is speciaal ontwikkeld voor huidverslapping op het lichaam en heeft daarom ook een andere samenstelling dan de Profhilo®️ die reeds op de markt is. Een verpakking Profhilo®️ Body bestaat uit een 3 ml voorgevulde spuit, bestaande uit 48 mg hoog en 48 mg laag moleculair gewicht hyaluronzuur.
Met deze uitbreiding van de Profhilo®️ lijn biedt IBSA effectieve behandelingen voor zowel het gelaat als het lichaam.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?
Bij deze behandeling wordt er met de BAP-techniek gewerkt, dat zijn injecties in 10 anatomisch uitgekiende gebieden die zorgen voor een optimaal resultaat.
Profhilo®️ Body verspreidt zich heel goed dus er zijn slechts een aantal injecties nodig om een gehele zone te behandelen. De behandeling is snel, nauwelijks pijnlijk en de kans op bijwerkingen is, door het natuurlijke materiaal, zeer klein. Er wordt een kuur van 2 behandelingen met een interval van 30 dagen aangeraden. Indien nodig kunnen er vervolgbehandelingen worden afgesproken.

Hoe werkt Profhilo Body®️?
Voor wie is deze behandeling geschikt?
Voor iedereen vanaf ongeveer 30 jaar die huidverslapping tegen wil gaan. De behandeling kan goed gecombineerd worden met eventuele andere behandelingen. Vraag uw behandelend arts naar de mogelijkheden.

Profhilo Serum Haenkenium

Profhilo Haenkenium combineert hyaluronzuur (HA) complex met het gepatenteerde salvia haenkei extract, Haenkenium, die functioneert als een antioxidant, de huid beschermt tegen vroegtijdige veroudering en hyperpigmentatie, zorgt voor het herstellen van de barrière functie, huidirritatie verlicht en hydratatie geeft aan de huid. Volgens IBSA Italie combineert het 2 verschillende moleculaire gewichten; het hoog moleculair gewicht HA creëert het beschermende effect en het laag moleculair gewicht draagt bij aan optimale hydratatie van de huid.

Salvia Haenkei helpt om te beschermen tegen vrije radicalen. Verder is het product uitermate geschikt voor gebruik na esthetische behandelingen zoals Botuline Toxine, fillers en peelings maar kan het ook prima toegevoegd worden aan je dagelijkse skincare routine. Gebruiksadvies: 2 maal daags.

Maak nu een afspraak!

Kosteloos en vrijblijvend consult
Hoogste kwaliteit
Geen lange wachttijden

Wij werken met veilige
A-merk producten

Afspraak maken

of bel 020 - 2443758

of bekijk onze tarieven

Online afspraak maken

Via ons online boekingssysteem kunt u eenvoudig een afspraak inboeken voor uw afspraak. Indien u graag langs wilt komen voor een consult en direct behandeld wilt worden, dan kunt u direct een behandeling inboeken. Voor groepsafspraken of combinatie afspraken kunt u telefonisch contact met ons opnemen of mailen naar [email protected]

Adviesgesprek met de medisch specialist

Voorafgaand aan alle behandelingen wordt er eerst een consult ingepland. Tijdens het consult wordt er door de specialist geluisterd naar uw wensen en gekeken naar de mogelijkheden om dit doel te bereiken. De specialist zal u goed informeren over de voor- en nazorg en over het resultaat wat u kunt verwachten, welke risico’s er eventueel zijn en het herstel van de gekozen behandeling.

De behandeling

Op het moment dat u ervoor heeft gekozen om een behandeling bij ons te ondergaan dan vragen wij u voorafgaand aan de behandeling een medische vragenlijst in te vullen en een behandelovereenkomst te tekenen. Gebruikt u veel medicatie? Neem dan uw medicatielijst mee naar uw afspraak.

Voor uw medische dossier zullen er zowel voor de behandeling als na de behandeling foto’s van u genomen worden voor uw medisch dossier. In sommige gevallen wordt de huid plaatselijk verdoofd met een verdovende crème of een verdovingsvloeistof voorafgaand aan de behandeling.

Nazorg

Na afloop van de behandeling ontvangt u per e-mail een nazorgformulier. U hoeft niet in de kliniek te blijven en kunt direct naar huis. Het komt vaak voor dat de huid na de behandeling rood en gezwollen is en soms kan er sprake zijn van blauw plekjes. Deze bijwerkingen zullen vanzelf weer verdwijnen. Het is belangrijk dat u het behandelde gebied, indien geadviseerd, goed koelt met de coolpack die u van ons heeft gekregen. Mocht u erg last hebben van blauwe plekken, dan adviseren wij om Arnica crème aan te brengen op het behandelde gebied.

Het wordt de eerste 4 uur na de behandeling afgeraden om make-up aanbrengt op de behandelde gebieden. Ook wordt het afgeraden om tot een week na de behandeling zich bloot te stellen aan intense warmte (zon, sauna en zonnebank). Wij raden het af om gedurende twee weken na de behandeling een gezichtsbehandeling te ondergaan. Na twee weken kunt u het eindresultaat beoordelen van de behandeling.

Mocht u vragen hebben over uw herstel neem dan gerust contact met ons op.

De kans op complicaties is zeer klein. Zoals bij elke ingreep is er een klein risico op infectie of allergie.

Maak nu een afspraak!

Kosteloos en vrijblijvend consult
Hoogste kwaliteit
Geen lange wachttijden

Wij werken met veilige
A-merk producten

Afspraak maken

of bel 020 - 2443758

of bekijk onze tarieven