Chirurgie

Fillers zijn op basis van hyaluronzuur. Het product dat wij gebruiken is lichaamseigen en wordt biologisch weer afgebroken. Omdat het product al in ons lichaam voorkomt is het uitermate veilig en is de kans op een allergie gering. We gebruiken hyaluronzuur om het gezicht meer volume te geven, contouren en verhoudingen te verbeteren of om lijntjes en rimpels te verzachten.

Voor elke indicatie in het gezicht wordt een andere dikte hyaluronzuur gebruikt. Het effect van de behandeling houdt gemiddeld 6-12 maanden aan waarna de behandeling herhaald dient te worden om het gewenste resultaat te behouden.

Na de behandeling kan de huid rood zijn en soms ontstaat er een blauw plekje. Dit trekt uiteraard weer weg. Na 14 dagen is het uiteindelijke eindresultaat van een filler behandeling goed zichtbaar.

Een overzicht van onze behandelingen

LippenTraangootjesNeuslippenplooiNeuscorrectieKaaklijnKincorrectieJukbeenderenRokerslijntjesMarionetlijnenLiquid Facelift

Lippen

Lipfillers zijn bij uitstek de meest populaire behandeling van de afgelopen tijd. Vollere lippen passen bij het hedendaagse schoonheidsideaal. Door volumeverlies nemen de lippen in de loop der jaren af, maar soms is men geboren met smalle lippen. In enkele gevallen kan er een assymmetrie of correctie aanwezig zijn waardoor men besluit om dit met lipfillers te corrigeren. Lipfillers zijn dus niet alleen  geschikt om de lippen meer definitie en volume te geven, maar ook om te hydrateren en stevigheid te bieden aan de lippen. Een behandeling met lipfillers resulteert in een mooie natuurlijke “lipplump”. Er zijn verschillende technieken om de lippen te vullen. Een bekende techniek die wij bijvoorbeeld toepassen is de  “Russian Method”. Afhankelijk van het gewenste resultaat kan hier op ingespeeld worden. Deze behandeling is geschikt voor verschillende leeftijdscategorieën. De lipfillers die wij aanbieden zijn niet permanent en worden door het lichaam weer afgebroken. Wij adviseren om de behandeling na 6 maanden te herhalen om het gewenste resultaat te behouden.

Traangootjes

De traangoot is het gebied tussen de ooghoek en het bovenste gedeelte van de wang. Bij veel mensen is dit gebied wat dieper en soms ook donker van kleur. De donkere kleur ontstaat vaak door meerdere oorzaken: een schaduw onder het oog, pigmentatie en doorschemerende bloedvaten. Dit alles resulteert in een constant vermoeide blik. Met een speciale filler kan dit gebied opgevuld worden. Wij hebben een filler in huis die als enige filler op de markt speciaal ontwikkeld is voor dit gebied. Door de traangoot op te vullen neemt niet alleen het volumeverlies af maar wordt ook de donkere kleur minder. Wanneer de diepte is opgevuld is er namelijk minder sprake van een schaduweffect. Het resultaat is een frisse en uitgeruste blik. Wij adviseren om deze behandeling na 12-18 maanden te herhalen.

Neuscorrectie

Lang dacht men dat een neus alleen verfraaid kan worden door een chirurgische ingreep ofwel een neusoperatie. Tegenwoordig kan er met fillers ook enorm veel winst behaald worden. Zo kunnen we met fillers de neusbrug rechter maken en het tipje van de neus licht liften. Deze geavanceerde techniek hebben onze behandelaren eigen gemaakt. Echter is niet elke neus geschikt voor deze behandeling dus zal er altijd eerst vooraf gekeken worden naar de mogelijkheden. Bij een neuscorrectie met fillers, ook wel liquid nosejob genoemd, zal de neus niet qua grootte veranderen. Sterker nog wanneer de neusbrug recht wordt gemaakt zal de neus kleiner en smaller ogen. Om het resultaat van de behandeling te behouden is het noodzakelijk om na 6-12 maanden een herhaalsessie in te plannen.

Kaaklijn

De kaaklijn vormt de basis van het gezicht. Een sterke en strakke kaaklijn staat voor jeugdigheid. Wanneer deze minder goed aanwezig is kan deze met fillers verstevigd worden. Dit geeft vaak ook een liftend effect en heeft als mooie bijkomstigheid dat de onderkin gemaskeerd wordt. Deze behandeling is niet alleen bij vrouwen maar ook bij mannen steeds populairder. Een hoekige strakke kaaklijn geeft het gezicht een stoer uiterlijk. Al met al kan dus gesteld worden dat een kaaklijnfiller de contouren van het gezicht verbeterd. Voor deze behandeling wordt een dikke hylauronzuur filler gebruikt die gemiddeld 12 maanden aanwezig blijft. Hierna dient u de behandeling te herhalen om het gewenste resultaat te behouden.

Kincorrectie

Een teruggetrokken of afgevlakte kin kan een profiel verzwakken. Dit is een aangeboren afwijking die niet alleen met een operatie verbeterd kan worden maar nog eenvoudiger met fillers. Door de fillers op de kin te injecteren wordt de kin meer naar voren geprojecteerd en geeft dit een sterker profiel. De kin is ook onderdeel van de kaaklijn en deze zal automatisch verstrakken wanneer de kin wordt behandeld. Naast deze indicatie kan de kin ook spitser worden gemaakt om een sexy vrouwelijke V-shape te creëren of kan er met fillers een deukje in de kin worden opgevuld. Het resultaat van deze behandeling is direct zichtbaar en men heeft er tot 12 maanden plezier van. Hierna dient het herhaald te worden om het resultaat te behouden.

Jukbeenderen

De jukbeenderen worden ook wel de kapstok van het aangezicht genoemd. Naarmate men ouder wordt of veel gewicht verliest worden de jukbeenderen meer afgevlakt waardoor de jeugdige V-shape veranderd in een droevige A-shape. Om dit te herstellen creëren we volume op de jukbeenderen die het gezicht als het ware als een soort kapstok weer optilt. Zo krijgt men weer mooie volle wangen. Het resultaat van deze behandeling blijft tot 12 maanden en dient daarna weer herhaald te worden om ervan te blijven genieten.

Rokerslijntjes

Ook wel streepjescode of barcode genoemd, zijn de lijntjes boven de lippen. De naam is niet helemaal terecht omdat ook niet rokers hier op latere leeftijd last van kunnen krijgen. Deze lijntjes tekenen het gezicht en worden geassocieerd met ouderdom. De lijntjes kunnen met een zachte filler verzacht worden waardoor deze minder opvallen. Soms wordt deze behandeling gecombineerd met een botuline toxine behandeling om de spier tijdelijk te inactiveren die de streepjes veroorzaakt. Het resultaat van de filler behandeling houdt gemiddeld 6-12 maanden aan en dient daarna herhaald te worden.

Marionetlijnen

Dit zijn de lijnen van de mondhoek naar de kaaklijn lopen. Denk aan een marionetpop. Vaak zijn dit sippe lijnen die het gezicht droevig maken. De lijnen ontstaan naarmate we ouder worden en de huidkwaliteit afneemt en we vet in het gezicht verliezen. Met een filler kan deze lijn of plooi opgevuld worden waardoor de mondhoek een beetje opricht en men minder droevig kijkt. De filler in deze regio vult mooi op en geeft een zachte en vriendelijke uitstraling. Deze behandeling blijft gemiddeld 6-12 maanden zichtbaar en dient hierna herhaald te worden om het resultaat te behouden.

Liquid Facelift

Wanneer er sprake is van volumeverlies op meerdere locaties in het gezicht dan is een enkele behandeling vaak niet voldoende. Er is een combinatie van verschillende behandelingen nodig om het gewenste resultaat te behalen. Welke behandelingen dit precies zijn verschilt per individu en dient tijdens een consult eerst uitvoerig met de behandelaar besproken te worden. Met fillers, vaak in combinatie met botuline toxine, kan een facelift uitgesteld worden. U kunt denken aan behandelingen om de contouren in het gezicht te versterken, het herstel van volume, het herstellen van een V-shape en het verminderen van rimpels. Schroom niet om op een gratis en vrijblijvend consult bij ons langs te komen om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Wie zijn wij?

Op het moment dat u de keuze heeft gemaakt dat u iets aan uzelf wilt laten veranderen of verbeteren dan is het erg belangrijk dat u weet door wie u zich laat behandelen. Onze specialisten staan dan ook voor u klaar om samen met u te kiezen voor de behandeling die bij u past. Voor ons is elke klant uniek en wij zetten al onze kennis en expertise in om u te laten stralen!

Adviesgesprek met de arts

Voorafgaand aan alle behandelingen wordt er eerst een consult ingepland. Tijdens het consult wordt er door de arts geluisterd naar uw wensen en gekeken naar de mogelijkheden om dit doel te bereiken. De arts zal u goed informeren over de voor- en nazorg en over het resultaat wat u kunt verwachten, welke risico’s er eventueel zijn en het herstel van de gekozen behandeling.

De behandeling

Op het moment dat u ervoor heeft gekozen om een behandeling bij ons te ondergaan dan vragen wij u voorafgaand aan de behandeling een medische vragenlijst in te vullen en een behandelovereenkomst te tekenen. Gebruikt u veel medicatie? Neem dan uw medicatielijst mee naar uw afspraak.

Voor uw medische dossier zullen er zowel voor de behandeling als na de behandeling foto’s van u genomen worden voor uw medisch dossier. In sommige gevallen wordt de huid plaatselijk verdoofd met een verdovende crème of een verdovingsvloeistof voorafgaand aan de behandeling.

Nazorg

Na afloop van de behandeling ontvangt u per e-mail een nazorgformulier. U hoeft niet in de kliniek te blijven en kunt direct naar huis. Het komt vaak voor dat de huid na de behandeling rood en gezwollen is en soms kan er sprake zijn van blauw plekjes. Deze bijwerkingen zullen vanzelf weer verdwijnen. Het is belangrijk dat u het behandelde gebied, indien geadviseerd, goed koelt met de coolpack die u van ons heeft gekregen. Mocht u erg last hebben van blauwe plekken, dan adviseren wij om Arnica crème aan te brengen op het behandelde gebied.

Het wordt de eerste 4 uur na de behandeling afgeraden om make-up aanbrengt op de behandelde gebieden. Ook wordt het afgeraden om tot een week na de behandeling zich bloot te stellen aan intense warmte (zon, sauna en zonnebank). Wij raden het af om gedurende twee weken na de behandeling een gezichtsbehandeling te ondergaan. Na twee weken kunt u het eindresultaat beoordelen van de behandeling.

Mocht u vragen hebben over uw herstel neem dan gerust contact met ons op.

Maak nu een afspraak!

Kosteloos en vrijblijvend consult
Hoogste kwaliteit
Geen lange wachttijden

Wij werken met veilige A-merk producten

Afspraak maken

of bel 020 1234 567