Fillers Amsterdam

Een jongere uitstraling in jouw gezicht

Fillers. Steeds meer mensen zien er het voordeel van in en gaan ermee aan de slag om een jongere uitstraling te krijgen. Er zijn verschillende behandelingen die je kunt ondergaan. Echter, voordat je fillers in Amsterdam laat plaatsen, is het goed om te weten wat het precies is en hoe de behandelingen eruit zien. En welke behandeling gaat het beste bij jou passen? Hieronder lees je alles wat je nodig hebt om een afspraak in te plannen.

Dit zijn fillers

Fillers zijn producten op basis van hyaluronzuur, welke in jouw huid wordt gespoten. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof, welke biologisch afgebroken wordt na verloop van tijd. Je gaat vanaf het begin al merken dat de stof lichaamseigen is. Zo is de kans op een allergie klein en merk je na verloop van tijd dat er rimpels en andere oneffenheden terugkomen. Met de fillers in Amsterdam kun je echter wel jouw gezicht meer volume geven. Daarnaast verbeteren de verhoudingen en contouren en kun je rimpels en lijntjes verzachten. Dit zorgt er uiteindelijk voor dat je meer zelfvertrouwen krijgt.

Filler behandeling in Amsterdam

Fillers in Amsterdam begint met het maken van een afspraak. Tijdens een eerste afspraak kan de professional kijken wat de ernst van de oneffenheden is. Afhankelijk hiervan wordt er een andere dikte hyaluronzuur gebruikt. Iedere indicatie in het gezicht zal immers weer een geheel andere dikte van de stof nodig hebben om een goed resultaat te hebben. Nadat alles besproken is, zal de professional beginnen met de filler behandeling in Amsterdam. Het kan zijn dat jouw huid na de behandeling rood is en er een blauw plekje ontstaat. Dit trekt vanzelf weer weg. Na 14 dagen is goed zichtbaar wat de fillers voor jouw gezicht betekenen.

Herhalen voor de beste resultaten

Een filler behandeling in Amsterdam is dus vrijwel gelijk zichtbaar in jouw gezicht. Doordat hyaluronzuur wordt afgebroken door het lichaam, houdt de behandeling ook gemiddeld tussen de 6 en 12 maanden aan. Daarna dien je de behandeling te herhalen, zodat je het gewenste resultaat kunt behouden. Je kunt hier eventueel ook al eerder mee starten. Dit moet je dan overleggen met de professional, zodat alle opties bekeken kunnen worden. Het kan dan ook zijn dat er een andere dikte van de stof in jouw lichaam komt. Zo worden de fillers in Amsterdam iedere keer weer aan jouw lichaam aangepast.

Verschillende behandelingen verder uitgelegd

Er zijn een groot aantal behandelingen die je uit kunt voeren. Fillers in Amsterdam kunnen namelijk in verschillende delen van jouw gezicht komen. Hieronder staan daarom een aantal behandelingen uitgelegd.

Lippen

Een filler behandeling in Amsterdam in de lippen is één van de meest populaire behandelingen waar mensen voor kiezen. Veel mensen willen namelijk vollere lippen hebben, terwijl na verloop van tijd de lippen vanzelf volume verliezen. Met de fillers in Amsterdam komt er weer meer volume in de lippen en tegelijkertijd is er meer stevigheid en een betere hydratatie. Deze behandeling moet na 6 maanden herhaald worden.

Traangootjes

De traangootjes kunnen met fillers in Amsterdam er weer geheel anders uit komen te zien. De traangoot is het gebied tussen het bovenste deel van de wang en de ooghoek. Bij veel mensen gaan hier na verloop van tijd veranderingen komen. Denk bijvoorbeeld aan een donkere schaduw onder het oog, doorschemerende bloedvaten en pigmentatie. Je ziet er hierdoor moe uit. Een filler behandeling in Amsterdam zorgt ervoor dat je er weer uitgeruster uitziet en je kunt ook meer volume krijgen. Deze behandeling moet na 12 tot 18 maanden herhaald worden.

Neuscorrectie

Bij een neuscorrectie denk je vaak aan plastische chirurgie. Echter kan een filler behandeling in Amsterdam ook al veel veranderen. Met de fillers in Amsterdam kan de neusbrug rechter worden en kun je de neus licht liften. Deze behandeling kan niet bij iedereen uitgevoerd worden. In een eerste gesprek zal de professional alles bekijken en jou voorzien van advies. De behandeling moet na 6 tot 12 maanden herhaald worden.

Kaaklijn en jukbeenderen

De kaaklijn en jukbeenderen zijn onderdelen van het gezicht waar mensen gelijk naar kijken. De kaaklijn vormt bijvoorbeeld de basis en daarom wil je deze ook strak en sterk hebben. Met de fillers in Amsterdam kun je daarom voor meer jeugdigheid zorgen. Bij de jukbeenderen kan de afvlakking van dit deel van het gezicht tegengegaan worden. Beide behandelingen moeten na 12 maanden herhaald worden.

Lijntjes weghalen

Jouw lichaam gaat met de tijd ook meer lijntjes vertonen. Denk hierbij aan rokerslijntjes boven jouw lippen of marionetlijntjes bij de mondhoeken. Beide lijntjes zullen een oudere uitstraling geven. Een filler behandeling in Amsterdam zorgt ervoor dat deze verzachten en daarom dus minder opvallen. Beide behandelingen blijven ongeveer 6 tot 12 maanden zichtbaar.

Een omkeerbare behandeling mogelijk

Uiteraard hoef je niet te wachten tot een behandeling weer verdwijnt als je er toch niet tevreden mee bent. Met hyalase kun je namelijk een ommekeer maken met iedere filler behandeling in Amsterdam. Hyalase wordt hiervoor in het lichaam gespoten, op de plek van de behandeling, waarna de filler verdwenen is. Houd er rekening mee dat deze behandeling na ongeveer 2 weken zichtbaar is en eventueel herhaald dient te worden.

Maak nu een afspraak!

Kosteloos en vrijblijvend consult
Hoogste kwaliteit
Geen lange wachttijden

Wij werken met veilige
A-merk producten

Afspraak maken

of bel 020 - 2443758

of bekijk onze tarieven

Maak nu een afspraak!

Kosteloos en vrijblijvend consult
Hoogste kwaliteit
Geen lange wachttijden

Wij werken met veilige
A-merk producten

Afspraak maken

of bel 020 - 2443758

of bekijk onze tarieven

Online afspraak maken

Via ons online boekingssysteem kunt u eenvoudig een afspraak inboeken voor uw afspraak.

Indien u graag langs wilt komen voor een consult en direct behandeld wilt worden, dan kunt u direct een behandeling inboeken.

Voor groepsafspraken of combinatie afspraken kunt u telefonisch contact met ons opnemen of mailen naar [email protected]

Adviesgesprek met de arts

Voorafgaand aan alle behandelingen wordt er eerst een consult ingepland. Tijdens het consult wordt er door de arts geluisterd naar uw wensen en gekeken naar de mogelijkheden om dit doel te bereiken. De arts zal u goed informeren over de voor- en nazorg en over het resultaat wat u kunt verwachten, welke risico’s er eventueel zijn en het herstel van de gekozen behandeling.

De behandeling

Op het moment dat u ervoor heeft gekozen om een behandeling bij ons te ondergaan dan vragen wij u voorafgaand aan de behandeling een medische vragenlijst in te vullen en een behandelovereenkomst te tekenen. Gebruikt u veel medicatie? Neem dan uw medicatielijst mee naar uw afspraak.

Voor uw medische dossier zullen er zowel voor de behandeling als na de behandeling foto’s van u genomen worden voor uw medisch dossier. In sommige gevallen wordt de huid plaatselijk verdoofd met een verdovende crème of een verdovingsvloeistof voorafgaand aan de behandeling.

Nazorg

Na afloop van de behandeling ontvangt u per e-mail een nazorgformulier. U hoeft niet in de kliniek te blijven en kunt direct naar huis. Het komt vaak voor dat de huid na de behandeling rood en gezwollen is en soms kan er sprake zijn van blauw plekjes. Deze bijwerkingen zullen vanzelf weer verdwijnen. Het is belangrijk dat u het behandelde gebied, indien geadviseerd, goed koelt met de coolpack die u van ons heeft gekregen. Mocht u erg last hebben van blauwe plekken, dan adviseren wij om Arnica crème aan te brengen op het behandelde gebied.

Het wordt de eerste 4 uur na de behandeling afgeraden om make-up aanbrengt op de behandelde gebieden. Ook wordt het afgeraden om tot een week na de behandeling zich bloot te stellen aan intense warmte (zon, sauna en zonnebank). Wij raden het af om gedurende twee weken na de behandeling een gezichtsbehandeling te ondergaan. Na twee weken kunt u het eindresultaat beoordelen van de behandeling.

Mocht u vragen hebben over uw herstel neem dan gerust contact met ons op.

De kans op complicaties is zeer klein. Zoals bij elke ingreep is er een klein risico op infectie of allergie.

Maak nu een afspraak!

Kosteloos en vrijblijvend consult
Hoogste kwaliteit
Geen lange wachttijden

Wij werken met veilige
A-merk producten

Afspraak maken

of bel 020 - 2443758

of bekijk onze tarieven