profhilo amsterdam

Profhilo skinbooster in Amsterdam

Profhilo is een relatief nieuwe anti-aging behandeling met puur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen. Hyaluronzuur stimuleert de natuurlijke aanmaak van elastine, collageen en vetweefsel. Dit resulteert in een stralende, soepele, gezonde én goed gehydrateerde huid. De behandeling is vrijwel risicoloos en brengt dus nauwelijks tot geen bijwerkingen met zich mee. Gemiddeld wordt na slechts twee behandelingen het gewenste resultaat al bereikt. Nieuwsgierig of onze Profhilo behandeling in Amsterdam misschien iets voor jou is? Lees verder!

Wat is hyaluronzuur?

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof en stimuleert de aanmaak van collageen, elastine en bindweefsel. Bovendien kan hyaluronzuur enorm veel vocht vasthouden; per gram namelijk wel zes liter water! Deze bijzondere stof is hierdoor in staat de huid van voldoende vocht te voorzien zonder het vochtpeil te schaden en teveel te geven. Naarmate je ouder wordt neemt het vermogen om lichaamseigen hyaluronzuur te produceren langzaam af. Met behulp van een Profhilo skinbooster zorg je dat de hoeveelheid hyaluronzuur weer op peil komt. Dit kun je verwachten:

  • Rimpels en fijne lijntjes vervagen
  • Het beschermlaagje van jouw huid wordt versterkt
  • De huid is gewapend tegen vrije radicalen
  • De huid wordt steviger en soepeler
  • De huid heelt sneller van (acné) wondjes
  • De huid is voorzien van de perfecte dosis vocht, te zien als prachtige glow

Profhilo behandeling in Amsterdam

Hyaluronzuur is geschikt voor ieder huidtype, waardoor iedereen vanaf een leeftijd van ongeveer 30 jaar in aanmerking komt voor een Profhilo behandeling in onze kliniek in Amsterdam. Behandelingen kunnen uitgevoerd worden in het gezicht, decolleté, armen, handen, knieën, buik, nek en hals.

 

Heb je last van een droge, doffe en/of slappe huid en wil je graag huidveroudering tegengaan? Dan zou een Profhilo behandeling de perfecte uitkomst kunnen bieden! Tijdens de behandeling krijg je tien kleine injecties – afhankelijk van het te behandelen gebied. Het hyaluronzuur zal zich gelijkmatig onder de huid verspreiden en na ongeveer 15 tot 30 minuten ben je weer klaar om naar huis te gaan! Tijdens de Profhilo behandeling is geen verdoving nodig en na afloop kan je jouw dagelijkse bezigheden direct weer oppakken. Intensieve activiteiten en een bezoek aan de zonnebank en/of sauna kun je na de behandeling het best even vermijden.

Nazorg en resultaten

Na de Profhilo behandeling in onze kliniek in Amsterdam zal je huid er direct gehydrateerd uitzien. Kleine bijwerkingen, zoals rode bultjes op de plaats van de injectie, kunnen tot 48 uur na de behandeling optreden. Na ongeveer 6 tot 8 weken zijn de uiteindelijke resultaten zichtbaar: een schitterende, gezonde huid met een natuurlijke glow!

Voor optimaal resultaat wordt meestal een kuur aangeraden van 2-3 behandelingen, dit wordt van tevoren met jouw cosmetisch behandelaar besproken. Hoe lang de effecten zichtbaar blijven verschilt per persoon en is afhankelijk van de conditie van de behandelde huid. Over het algemeen wordt geadviseerd om na een kuur voor onderhoud 1 à 2 keer per jaar een losse behandeling te ondergaan om het effect te behouden.

Maak nu een afspraak!

Kosteloos en vrijblijvend consult
Hoogste kwaliteit
Geen lange wachttijden

Wij werken met veilige
A-merk producten

Afspraak maken

of bel 020 - 2443758

of bekijk onze tarieven