Geen onderdeel van een categorie

COVID-19

By mei 7, 2020 april 26th, 2022 No Comments

COVID-19

Vanaf 28 april zullen wij onze werkzaamheden op een veilige en verantwoorde manier hervatten. Dit betekent dat u weer bij ons terecht kunt voor huid- en injectables behandelingen.

Om u en ons team de meest veilige zorg te bieden en zo het besmettingsrisico zoveel mogelijk te minimaliseren, werkt De Fillers Dokter volgens de richtlijnen van het RIVM, VWS en de NVCG.

Deze richtlijnen gaan uit van triage van de cliënt enerzijds en uitgebreide infectiepreventie maatregelen in de kliniek en rond de behandeling anderzijds.

Wat verandert er voor u:

  • Enkele dagen voorafgaand aan uw bezoek aan onze kliniek, wordt u door ons benaderd met een medische vragenlijst. Bij verschijnselen, klachten of eerder contact met Corona  positieven, verzetten we uw afspraak naar een later tijdstip.

  • We verzoeken u om alleen te komen naar de kliniek. Een eventuele begeleider kan helaas niet in de kliniek wachten, maar in de auto.

  • Tijdens uw bezoek aan onze kliniek, hanteren we de 1.5 m maatregel. Er is hiervoor ruim voldoende ruimte gecreëerd.

  • We serveren geen consumptie tijdens uw bezoek.

  • We verzoeken u bij binnenkomst de handen te desinfecteren.

  • Onze gastvrouw en uw behandelend specialist dragen gepaste beschermingsmiddelen tijdens ontvangst en behandeling.

  • Alle contact oppervlakten worden na uw bezoek gedesinfecteerd.

Uw gezondheid heeft bij ons de eerste prioriteit.

We hebben alle maatregelen getroffen om u de meest veilige zorg te bieden.

‘Goed voor jezelf zorgen’ heeft positieve effecten op ons welbevinden. Wanneer we goed voor ons eigen lichaam en geest zorgen, des te beter we voor een ander kunnen zorgen. In deze tijd van social distancing is er groot behoefte aan contact en verbondenheid. Als kliniek helpen we u graag waar we kunnen. Xavier wenst iedereen in deze bijzondere tijd goede gezondheid voor zichzelf en naasten. We zijn er voor u.

We hopen u snel te mogen begroeten.

Met vriendelijke groet,

Xavier