Geen onderdeel van een categorie

De lipfillers van Amber

By mei 12, 2021 april 26th, 2022 No Comments

De lipfillers van Amber

Lipfillers beginnen steeds populairder te worden. Maar welke lipfiller technieken kunnen er worden toegepast? Er zijn verschillende technieken om fillers in te spuiten. Een daarvan is de russische liptechniek, wat tegenwoordig erg gewild is.

Amber is een client die gebruik heeft gemaakt van deze lipfiller techniek bij Xavier Clinics. Wij nemen jullie mee in haar verhaal omtrent deze Russische methode.

Waardoor is je interesse begonnen in lipfillers?

Mijn interesse is begonnen in 2018, toen er een revolutie kwam in de schoonheidsideaal van de vorm lippen. Grote, volle lippen behoren tot het schoonheidsideaal van deze tijd. En ik zelf had weinig bovenlip, wat mij enorm stoorde. En vanuit daar ging ik kijken welke methodes er beschikbaar zijn op de markt.

Was je onzeker over je lippen?

Ja, zeker! Op een gegeven moment was ik hierover onzeker, waarna mijn zoektocht begon over lipfillers. Naarmate ik mijn zoektocht vorderde, werd ik ontzettend enthousiast over de Russische methode. Ik vond dit een interessante methode, omdat de randen van mijn lippen ook worden opgevuld waardoor de contouren van mijn lippen werden benadrukt. Daarnaast zorgt de Russische methode ervoor dat mijn bovenlip gaat krullen, waardoor mijn lippen groter ogen.

Hoe ben je tot het besluit gekomen om ons kliniek te bezoeken?

Ik heb natuurlijk eerst onderzoek gedaan, omdat ik heel veel horrorverhalen op het internet heb gelezen. Om dit soort horror situaties te voorkomen vind ik het heel belangrijk dat ik door een BIG-geregistreerde arts behandeld wordt. Een BIG-register is een Nederlands register waarin alle zorgprofessionals worden geregistreerd. Zo weet ik in ieder geval zeker dat ik word behandeld door een arts. Daarnaast vind ik het heel belangrijk dat een kliniek transparant is en naar mijn wensen luistert. Ik wilde namelijk absoluut geen duckface effect en ik heb mij laten vertellen door de kliniek dat dit alleen kan komen als er te veel fillers in de lippen zijn gespoten. Een eerlijke kliniek zal mij dan ook vertellen wanneer ik teveel in mijn lippen heb. Met al deze eisen heb ik gezocht naar een kliniek die hieraan voldoen en ik kwam hierdoor bij Xavier uit.

Hoe was je ervaring?

Heel prettig, er werd bij binnenkomst gevraagd naar mijn medisch dossier en kreeg een uitgebreid intakegesprek. Ik heb hierbij mijn wensen beschreven. Ik was wel ontzettend zenuwachtig, maar de arts nam haar tijd en stelde mij gerust.

Hoe zijn je lippen nu je lipfillers genomen hebt?

Mijn lippen waren ontzettend opgezwollen na de behandeling, maar dat is normaal. Na een week was het grootste deel van mijn zwelling weg en na twee weken was het volledig weg en zag ik het uiteindelijke resultaat en het was prachtig. Ik wilde het natuurlijk en dat heeft de arts gedaan. Geen duckface , maar meer volume in mijn lippen. Precies wat ik wilde.