Geen onderdeel van een categorie

Fillers oplossen?

By maart 19, 2021 juni 3rd, 2022 No Comments

Fillers oplossen?

Deze week bracht influencer Selma Omari een educatieve video uit waarin zij een boekje opende over fillers en wat nu wanneer dit mis gaat. Hoe je een goede kliniek kan selecteren en wat wij voor haar hebben kunnen betekenen. Onder jongeren heerst er een verkeerd beeld over injectables en helaas komt het vaak voor dat zij bij een onbekwame of zelfs niet bevoegde behandelaar terecht komen. Wat te doen wanneer de behandeling met fillers of botuline toxine niet wenselijk uitpakt? Onze fillers zijn op basis van hyaluronzuur en zijn altijd te verwijderen met een tegenstof: hyaluronidase. Op deze manier kunnen wij veilig werken, wetende dat we het altijd kunnen verwijderen. Tevens zijn onze artsen zeer ervaren en goed geschoold in het behandelen van complicaties.

Heb jij zelf iets laten behandelen wat niet wenselijk heeft uitgepakt? Schroom niet en boek een vrijblijvend adviesgesprek in bij een van onze artsen zodat we met je mee kunnen kijken en wellicht je een oplossing kunnen bieden.

Side note:  fillers zijn niet gevaarlijk! Fillers zijn op basis van hyaluronzuur, een lichaamseigen substantie. Het laten toedienen van dit product dient gedaan te worden door een bevoegde en bekwame arts. Een cosmetisch arts heeft de opleiding Geneeskunde aan de universiteit succesvol afgerond en beschikt over een BIG registratie. Dit is te controleren op de website van de overheid: www.bigregister.nl. Om te controleren of een arts bekwaam is zou gekeken kunnen worden naar wat de arts aan bij- en nascholing doet, hoeveel ervaring de arts heeft en of de arts is aangesloten bij een beroepsvereniging zoals het NVCG.

Kijk deze video terug: