Geen onderdeel van een categorie

Betalen met Klarna!

By maart 15, 2023 oktober 5th, 2023 No Comments

Betalen met Klarna!

Klarna is internationaal erg bekend en ook in Nederland vestigen zij zich bij verschillende winkels. Klarna is een online betaalmethode waarmee klanten achteraf kunnen betalen. Hierbij geldt dus: eerst zien dan pas betalen.

Vanaf nu bestaat er de mogelijkheid om bij Xavier Clinics in Amsterdam met Klarna te betalen. Weet je namelijk zeker dat je een behandeling wilt ondergaan maar betaal je liever na 30 dagen? Dan kun je ons bellen met het verzoek je een betaallink te versturen. Wij zullen je dan vragen de kosten van de behandeling te voldoen via een speciaal aangemaakte persoonlijke link. Deze link ontvang je per mail en kun je dan voldoen met de betaaloptie Klarna.

Een andere mogelijkheid is om een kadokaart te kopen en deze te betalen met de betaaloptie Klarna. Deze kadokaart is tot 2 jaar na aanschaf geldig bij ons in de kliniek en in te wisselen bij de kassa. Let wel op: gekochte kadokaarten kunnen niet geretourneerd worden!

Let op: Ben je van plan om met Klarna af te rekenen, doe dit dan voor aanvang van de behandeling zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Wij hebben geen inzage in betalingsachterstanden of geblokkeerde Klarna accounts, ook kan het maximale bestedingsbedrag bij Klarna verschillen.

Via deze link schaf je een kadokaart aan: https://clinic.gift/xavier-clinics

Instructie filmpje kadokaart aanschaffen met Klarna: