Geen onderdeel van een categorie

Nieuw: Profhilo Body!

By februari 21, 2022 april 26th, 2022 No Comments

Nieuw: Profhilo Body!

Erger jij je aan je verslapte bovenarmen, buik knieën, ellebogen of andere delen van je lichaam? Dan is de Profhilo®️ Body wellicht wel dé juiste behandeling voor jou. In onze kliniek in Amsterdam is het een zeer populaire behandeling.

Profhilo®️ Body is een anti-aging behandeling met een grote hoeveelheid puur hyaluronzuur, zonder chemische toevoegingen, speciaal ontwikkeld voor huidverslapping van het lichaam. De werking van Profhilo®️ Body is te danken aan het feit dat de aanmaak van collageen (stevigheid) en elastine (rekbaarheid) gestimuleerd wordt. De huid wordt weer steviger, gezonder en veerkrachtiger.

Een belangrijk voordeel is dat je met Profhilo®️ Body de huid kunt verjongen zonder volume te geven. De huid wordt daadwerkelijk hersteld, huidverslapping wordt aangepakt en dit met een 100% natuurlijke bewerking van hyaluronzuur.

Welke indicaties kun je met Profhilo®️ Body behandelen?
De behandeling is geschikt voor huidverslapping aan de binnenkant van de bovenarmen, knieën en de buikregio.
Bekijk ons eigen voorbeeld filmpje op instagram over profhilo body voor de buik!

https://www.instagram.com/reel/CaVLGD-Pky2/?utm_medium=copy_link

Wat is er nieuw aan Profhilo®️ Body?
Profhilo®️ heeft in 2016 de Aesthetics Awards gewonnen voor de meest innovatieve behandeling omdat het een geheel nieuwe werking van hyaluronzuur betreft met hele specifieke voordelen. Hyaluronzuur is een natuur product, we hebben het al in ons lichaam, hierdoor is er een geringe kans op bijwerkingen. Profhilo®️ Body is het nieuwe wondermiddel van IBSA dat sinds oktober 2021 op de Europese markt verkrijgbaar is. Profhilo Body is speciaal ontwikkeld voor huidverslapping elders dan het gezicht/hals waar Profhilo bekend om is.  Het heeft dan ook een andere samenstelling dan de Profhilo®️ . Een verpakking Profhilo®️ Body bestaat uit een 3 ml voor gevulde spuit, bestaande uit 48 mg hoog en 48 mg laag moleculair gewicht hyaluronzuur.

Met deze uitbreiding van de Profhilo®️ lijn biedt IBSA effectieve behandelingen voor zowel het gelaat als het lichaam.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?
Bij deze behandeling wordt er met de BAP-techniek gewerkt, dat zijn injecties in 10 anatomisch uitgekiende gebieden die zorgen voor een optimaal resultaat. Profhilo®️ Body verspreidt zich rondom de injectiepunten waardoor er slechts een aantal injecties nodig zijn om een gehele probleem zone te behandelen. De behandeling is snel, nauwelijks pijnlijk en de kans op bijwerkingen is zeer klein. Er wordt een kuur van gemiddeld 2-3 behandelingen met een interval van 30 dagen aangeraden. Indien nodig kunnen er vervolgbehandelingen worden afgesproken. Tijdens een intake gesprek met een van onze  behandelaren zal er een behandelplan op maat gemaakt worden. U krijgt na de behandeling ook een fijne créme mee ter ondersteuning.

Voor wie is deze behandeling geschikt?
Voor iedereen vanaf ongeveer 30 jaar die huidverslapping tegen wil gaan. De behandeling kan goed gecombineerd worden met eventuele andere behandelingen. Vraag uw behandelaar naar de mogelijkheden.