Geen onderdeel van een categorie

Rimpels wegsmeren..

By juni 27, 2020 juni 3rd, 2022 No Comments

Rimpels wegsmeren..

Rimpels wegsmeren met een créme klinkt als een illusie. Toch zijn er talloze producten op de markt die “anti-aging” claimen te zijn. Wat is nu het beste wat bij jouw huid past en wat werkt nu echt? Wanneer je door de bomen het bos niet meer ziet en je met de duurste producten nauwelijks huidverbetering ziet dan snap ik dat je de handdoek makkelijk weer in de ring gooit.

Intussen weten we wel dat water drinken heel belangrijk voor ons is en de juiste vochtbalans de huid aanzienlijk doet verbeteren. Intussen weten we ook dat we van nature over een goede dosis hyaluronzuur beschikken en dit stofje vocht aantrekt. Wat we nog meer weten is dat we hyaluronzuur kunnen kopen in een spuitje, dit zijn bijvoorbeeld onze fillers. Maar wat je vaak met fillers doet, volume verkrijgen, is niet altijd wat je nodig hebt. Wanneer je enkel de huidkwaliteit wilt verbeteren zou iets minder intensiefs al voldoende moeten zijn.

Zo ontstonden de zogeheten skinboosters, bedoeld om de huid te hydrateren. Een van de bekendste skinboosters is Profhilo, naast huidverbetering heeft dit stofje een patent op Salke Haenkenium, hét stofje, wetenschappelijk bewezen dat tevens voor een liftend effect van de huid zorgt en in een verdunde mate hyaluronzuur bevat. Het alles in 1 pakket wat je het gevoel geeft alsof je de allerbeste dagcreme dagelijks op hebt zonder dat je er iets aan hoeft te doen. Wetenschappers van IBSA Italy claimen dat een minifacelift overbodig is dankzij dit product. Wat het nog laagdrempeliger maakt is het Profhilo Haenkenium Serum, met exact dezelfde formule, alleen wordt het niet in de huid aangebracht maar eroverheen gesmeerd. We hebben dit serum uitvoerig getest op het gezicht, de nek, decolleté en de handen, na 2 weken zagen we al aanzienlijke verbetering. Wat tevens fijn is is dat dit serum direct aangebracht kan worden na een botuline toxine en fillers behandeling en de huid kalmeert.

Dit product is bij ons verkrijgbaar in onze kliniek in Amsterdam of kan besteld worden door ons een mail te sturen ([email protected]).