Geen onderdeel van een categorie

Lipfiller technieken

By mei 9, 2022 juli 19th, 2023 No Comments

Lipfiller technieken

Hello beauties,

Een lipfiller behandeling is bij uitstek nog steeds een van de meest populaire behandeling die toegepast wordt in de cosmetische wereld. Deze behandeling wordt wereldwijd uitgevoerd. Aangezien iedereen zijn eigen lipvorm heeft, zijn er veel technieken die toegepast kunnen worden bij lipfillers. Dit brengt soms verwarring met zich mee en wij krijgen er bij onze kliniek in Amsterdam dan ook regelmatig vragen over. Voor jullie zetten wij de meest voorkomende technieken op een rijtje.

Wat houdt de Russian Flat Lips techniek in?
De Russian Flat Lips is een van onze populairste lipfiller behandelingen. Het fijne aan deze behandeling is dat de lippen hun platte natuurlijke vorm behouden. De naam is te danken aan de platte vorm van de lippen, die toch volumineus zijn. Deze techniek heeft zijn naam te danken aan onze prachtige oosterburen waar het ideaalbeeld volle lippen is.

Voorbeeld Russian Flat Lips techniek direct na plaatsen lipfillers

Wat houdt de Russian Lips techniek in?
Bij deze techniek worden er kleine druppeltjes hyaluronzuur verticaal in de lip geïnjecteerd. Deze techniek verbreedt, lift en opent de lipvorm. Hierdoor lijkt het alsof je lip meer omhoog krult dan dat het volume naar voren komt.

Voorbeeld voor- en na foto russian lips techniek lipfillers

Wat is de Cupids Bow?
De cupid’s bow is het middelste stuk van de bovenlip, waar de lip helften samen komen, vaak in de vorm van een boogje of dakje. Het hyaluronzuur wordt voornamelijk in de lip randen geplaatst en dit geeft dus meer definitie aan de voorzijde van je mond en lippen.

Voorbeeld scherp gedefinieerde cupid’s bow na het plaatsen van lipfillers

Wat houdt de keyhole pout techniek in?
Zoals de naam het al zegt, ook wel “de sleutelgat methode techniek”. Met behulp van een draadje ontstaat er een opening (hole) in het midden van de lip en onderlip, wat een zwoele getuite lip veroorzaakt (pout). Deze behandeling wordt gedaan door middel van het spannen van een draadje in het midden van de onder- of bovenlip, door de leegte die ontstaat door het gespannen draad, creëert deze techniek als het ware een opening/sleutelgat tussen boven en onderlip.

voorbeeld keyhole pout techniek lipfillers, direct na behandeling

Wat is de lineair threading lipfiller techniek?
Dit is de meest natuurlijke techniek, door de lapvorm te respecteren en accepteren zoals die al is en enkel alleen volume toe te brengen in de al reeds bestaande vorm, vergroot je de lippen zonder er iets aan te veranderen. De techniek wordt zo genoemd omdat met de filler/hyaluronzuur als het ware rechte draden worden worden getrokken.

voorbeeld lineair threading techniek lipfillers