Mesotherapie

Mesotherapie is een techniek waarbij actieve ingrediënten worden geïnjecteerd in de huid door kleine micro injecties. Deze ingrediënten bestaan uit rijk gevulde cocktails van vitamines, anti-oxidanten en hyaluronzuur. Een skinbooster zorgt op een natuurlijke wijze voor hydratatie en werkt anti-aging. De huid zal van binnenuit worden verbeterd en collageenproductie zal worden gestimuleerd met als resultaat een minder droge huid, vermindering van oneffenheden en een ‘healthy glow’. De poriën van de huid zullen verfijnen en fijne lijntjes zullen verzachten.

De skinbooster behandeling kan optioneel gecombineerd worden met microneedling waardoor een nog mooier resultaat bereikt kan worden. Met microneedling worden de actieve ingrediënten beter verspreid en de huid meer geactiveerd om vocht aan te trekken.

Online afspraak maken

Via ons online boekingssysteem kunt u eenvoudig een afspraak inboeken voor uw afspraak.

Indien u graag langs wilt komen voor een consult en direct behandeld wilt worden, dan kunt u direct een behandeling inboeken.

Voor groepsafspraken of combinatie afspraken kunt u telefonisch contact met ons opnemen of mailen naar [email protected]

Adviesgesprek met de arts

Voorafgaand aan alle behandelingen wordt er eerst een consult ingepland. Tijdens het consult wordt er door de arts geluisterd naar uw wensen en gekeken naar de mogelijkheden om dit doel te bereiken. De arts zal u goed informeren over de voor- en nazorg en over het resultaat wat u kunt verwachten, welke risico’s er eventueel zijn en het herstel van de gekozen behandeling.

De behandeling

Op het moment dat u ervoor heeft gekozen om een behandeling bij ons te ondergaan dan vragen wij u voorafgaand aan de behandeling een medische vragenlijst in te vullen en een behandelovereenkomst te tekenen. Gebruikt u veel medicatie? Neem dan uw medicatielijst mee naar uw afspraak.

Voor uw medische dossier zullen er zowel voor de behandeling als na de behandeling foto’s van u genomen worden voor uw medisch dossier. In sommige gevallen wordt de huid plaatselijk verdoofd met een verdovende crème of een verdovingsvloeistof voorafgaand aan de behandeling.

Nazorg

Na afloop van de behandeling ontvangt u per e-mail een nazorgformulier. U hoeft niet in de kliniek te blijven en kunt direct naar huis. Het komt vaak voor dat de huid na de behandeling rood en gezwollen is en soms kan er sprake zijn van blauw plekjes. Deze bijwerkingen zullen vanzelf weer verdwijnen. Het is belangrijk dat u het behandelde gebied, indien geadviseerd, goed koelt met de coolpack die u van ons heeft gekregen. Mocht u erg last hebben van blauwe plekken, dan adviseren wij om Arnica crème aan te brengen op het behandelde gebied.

Het wordt de eerste 4 uur na de behandeling afgeraden om make-up aanbrengt op de behandelde gebieden. Ook wordt het afgeraden om tot een week na de behandeling zich bloot te stellen aan intense warmte (zon, sauna en zonnebank). Wij raden het af om gedurende twee weken na de behandeling een gezichtsbehandeling te ondergaan. Na twee weken kunt u het eindresultaat beoordelen van de behandeling.

Mocht u vragen hebben over uw herstel neem dan gerust contact met ons op.

Risico's

De kans op complicaties is zeer klein. Zoals bij elke ingreep is er een klein risico op infectie of allergie.

Indicaties

  • Fijne lijntjes
  • Huidverjonging
  • Droge huid
  • Grove poriën
  • Rimpels en fijne lijntjes

De behandeling

Het aantal benodigde behandelingen hangt af van de conditie van de huid. Vaak zijn er 3 behandelingen nodig met een tussenpose van 2-4 weken.

De behandeling voelt aan als kleine prikjes in de huid en is niet pijnlijk. De huid kan eventueel verdoofd worden door middel van een crème waardoor u vrijwel niks voelt. Het is belangrijk om de huid na de behandeling goed te ondersteunen met speciale, op de huid afgestemde producten. Op deze manier wordt het resultaat van de behandeling geoptimaliseerd. De behandelaar zult u hierin adviseren. Een hersteltijd is er nauwelijks.

Maak nu een afspraak!

Kosteloos en vrijblijvend consult
Hoogste kwaliteit
Geen lange wachttijden

Wij werken met veilige
A-merk producten

Afspraak maken

of bel 020 - 2443758

of bekijk onze tarieven